• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Waar komt het lekkerste en 'eerlijkste' stukje vlees vandaan, natuurlijk van boer Bart en Juul!

Waar komt het lekkerste en 'eerlijkste' stukje vlees vandaan? De vraag wordt tegenwoordig vaak gesteld. En het 'eerlijkste' stukje vlees komt natuurlijk van boer Bart en Juul uit Berghem! In deze coronatijd zijn 'nuttige' kalfsprijzen drastisch naar beneden gegaan. De jonge kalfjes worden afgemest en de boer brengt na een jaar de kalveren naar de mesterijen om te slachten. Dat luxe kalfsvlees wordt dan naar landen

zoals Italie of Spanje geexporteerd. Maar omdat de horeca nagenoeg dicht is, wordt dat vlees niet meer afgenomen en kelderen de prijzen. Zo'n jong kalfje brengt niks meer op.

Toen dacht boer Bart, Annemiek en zoon Juul, dat kunnen we zelf ook wel aan de man brengen! Zo gezegd, zo gedaan. Annemiek maakte de etiketten en de mannen mesten hun kalveren nu af. Als ze ongeveer 1 jaar oud zijn, brengen ze de kalfjes naar de slachterij. Boer Bart heeft twee pakketten samengesteld. Een grote pakket van 8 kg met heel luxe kalfsvlees zoals kogelbiefstuk, entrecote, rosbief, hacheevlees, diverse andere biefstukken of stooflap. De complete inhoud zie je in de folder. Dit luxe pakket kost €90,-.

Het andere pakket is van 4 kg is samengesteld uit hamburger, worst en gehakt. Allemaal van kalfsvlees! Dit kleine pakket kost €32,-.

Het kalfsvlees is dus 'eerlijk' vlees! Hier komt niemand meer tussen in en is afkomstig van de eigen melkveeboerderij van Schaijk V.O.F. uit Berghem. Als veehouder weet hij hoe belangrijk het is om te weten wat voor vlees u koopt en waar het vandaan komt.

Wil je ook het lekkerste en 'eerlijkste' stukje malse kalfvlees proberen?

Bestellen kan per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch/whatsapp via 06.50556831

boerbartkalfsvlees01

boerbartkalfvleesfolder