• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Binnenkort' is 'permanent' bij Sportzorg-praktijk op de Zevenbergseweg

Er stond een lange tijd een bord in de tuin dat op de Zevenbergseweg in Berghem 'binnenkort' Sportzorg/massage Cilia van de Camp gaat openen. En dat 'binnenkort' is nu 'permanent'! Cilia van de Camp laat met trots haar nieuwe praktijk zien! Natuurlijk staat er in de praktijk een massagetafel en aan de muur hangen alle diploma's en certificaten van de sportmasseur. Ook zijn er de produkten Straight Away, Cilia is gewichtsconsulent, te

zien, een proffesionele weegschaal en op de tafel staat een laptop waar ze veel gebruik van maakt. Aan de andere kant van het praktijk is een muurgrote afbeelding van een wielrenster geplakt. Sportmensen, dat hoort echt bij een sportmassage praktijk. Cilia laat het trots zien, de wielrenster is namelijk haar dochter!

Sportmassage praktijk is vooral gericht op sportmensen, maar de doelgroep is het laatste jaar een beetje verandert. Veel mensen werken nu thuis en die zitten vaak niet de juiste houding. Medewerkers werken soms uren achter elkaar in een niet goed ingerichte werkplek. Ongemerkt zitten ze lange tijd in 1 houding en meestal in een verkeerde houding. Daardoor kunnen klachten ontstaan of verergeren, met name schouder-, nek- en rugklachten. Bij Cilia komen ook mensen binnen met hoofdpijn door de verkeerde werkhouding. Een sportmasseur kan de klachten verhelpen en advies geven om de werkplek aan te passen.

De Berghemse Cilia van de Camp heeft al jarenlang ervaring met sportzorgmassage. En sportmasseur wordt je niet zo maar. Ze moet steeds bijscholen om de klanten goed te kunnen behandelen. Laatst heeft ze genoeg punten binnengehaald voor een nieuwe certificaat. Ze mag zichzelf weer tot 2025 een gekwalificeerde sportzorgmasseur noemen!

Heeft u ook klachten? Dan ben je bij Sportzorg & massage praktijk Cilia van de Camp op het juiste adres.  Maak een afspraak en ze werkt volgens de 'Corona-regels'. Meer informatie over sportzorgmassage en gewichtsconsulent kun je vinden op www.sportzorgciliavandecamp.nl

{flickr set=72157718992924087}