• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Prima opbrengst veiling Stal Niveau, maar toch dringend hulp nodig!

Vrijwilligers van de manege Stal Niveau, ligt op de grens van Berghem en Herpen, hebben een 'coronaproof-veiling' georganiseerd. Ze hebben al diverse leuke producten en diensten via een facebookpagina geveild. Alle opbrengsten worden gebruikt om voer voor de paarden te kopen. De tussenopbrengst van de veiling tot nu toe is

€ 3.066,75. Deze opbrengst wordt besteed aan uit voornamelijk voer, maar ook stro en mestafvoer!

Stal Niveau bedankt iedereen hartelijk voor al die steun, donaties en bijdragen! Ze kopen met die opbrengst het voer en kan daarmee ongeveer een maand mee gedaan worden. Dit zijn nog lang niet alle kosten die de manege heeft. De inkomsten zijn door de lockdown echter nog steeds beduidend minder helaas.

De vrijwilligers willen de veiling dan ook nog voortzetten, zodat de manege hopelijk deze moeilijke tijd door kan komen!

Dringend jullie hulp!
De vrijwilligers van Stal Niveau willen de veiling door laten lopen, zolang er een aanbod is. Maar het bestaande aanbod wordt echt schaarser, dus graag dringend jullie hulp hierbij bij nodig!!! Heb je leuke produkten of diensten zoals een meeloopdag bij jouw bedrijf, gezichts- of een massagebehandeling, iets voor Pasen, een mooie knipbeurt voor jouw hond of knipbeurt voor jezelf, individuele ruitertraining, fotoshoot, paardenspullen, een prive-les, lekkere hapjes of diverse andere produkten of diensten? Veiling Stal Niveau is overal blij mee. 

Laat je het dan weten via www.facebook.com/veiling.stalniveau!

Alvast bedankt namens het veilingteam!!!

En doe een bod op bestaande produkten of diensten:

Alle produkten blijven een week op de facebookpagina staan. Degene met het hoogste bod kan het ophalen en meenemen. Iedere dag biedt Veiling Stal Niveau nieuwe produkten aan en de veiling duurt nog eventjes. Steun Stal Niveau, bekijk de mooie produkten en doe een bod!

stalniveauveiling03