• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Een sleeritje maken met pony in het bos, doe een bod bij Veiling Stal Niveau!

Veiling Stal Niveau heeft nu toch wel iets heel bijzonder, met een pony een sleeritje maken in het bos! Dat wil toch ieder kind? Doe een bod, misschien is het voor jou! Naast dit sleeritje heeft Veiling Stal Niveau nog veel meer 'produkten of diensten' in de aanbieding. Wat denk je van een meeloopdag bij Dierenartsenpraktijk Berghem, gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Mandy in Berghem, een mooie knipbeurt voor jouw hond?, individuele

ruitertraining, fotoshoot, een prive-les, lekkere hapjes of diverse produkten of diensten voor paarden. 

Helaas zitten we nog steeds in een lockdown en de avondklok geldt nog. Dit heeft financiële gevolgen voor de manege Stal Niveau aan de Hoefstraat in Berghem. Officieel hoort de Hoefstraat bij Herpen, maar dat ligt 1 straat verder vanaf de Piekenhoef. Vele paardenliefhebbers komen van heinde en ver, ook vanuit Berghem, naar deze prachtige manege. Om de manege te steunen willen de vrijwilligers van de manege een 'coronproof-veiling' houden. Ze hebben al diverse leuke producten en diensten via facebookpagina www.facebook.com/veiling.stalniveau geveild.

Alle produkten blijven een week op de facebookpagina staan. Degene met het hoogste bod kan het ophalen en meenemen. Iedere dag biedt Veiling Stal Niveau nieuwe produkten aan en de veiling duurt minstens einde lockdown!

Alle opbrengsten worden gebruikt om voer voor de paarden te kopen. Steun Stal Niveau, bekijk de mooie produkten en doe een bod!

Als je zelf nog producten of diensten te veilen hebt, laat dat het veilingteam via www.facebook.com/veiling.stalniveau graag weten!

stalniveaumandy

stalniveauveiling03