• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Samen slagen met Rijschool-Berghem

In Berghem is Raynaud van der Velde een nieuwe autorijschool gestart onder de naam Rijschool-Berghem. Afgelopen oktober startte hij met lesgeven aan de eerste jongeren uit Berghem. Door leerlingen wordt hij omschreven als een betrokken, vrolijke rijinstructeur en heeft hij een geduldige en positieve benadering. Met de bewezen aanpak RIS wil hij dat de jongeren op

een veilige en verantwoorde manier hun rijlessen krijgen. Met als bijkomend voordeel dat zij een grotere kans hebben om in één keer hun rijbewijs te halen.

Rijopleiding In Stappen (RIS)
Met de RIS-methode leren jongeren stap voor stap autorijden. Met elke stap worden leerlingen beter voorbereid op deelname in het verkeer. “Door het doorlopen van deze stappen weet ik als instructeur goed wat de leerlingen al beheersen en waar ze nog meer instructie of coaching bij nodig hebben”, geeft Raynaud aan over de bewezen methode. “Daarbij kunnen jongeren en hun ouders de vorderingen volgen op de ‘rijbewijs app’. Dat is wel zo handig. Ook krijgen leerlingen tussendoor drie praktijktoetsen waardoor ze goed worden voorbereid op het uiteindelijke praktijkexamen. Zo wil ik ervoor zorgen dat we er samen snel in slagen dat de leerlingen met kwaliteit hun rijbewijs halen.”

Wat is kenmerkend voor de autorijschool?
Bij Rijschool-Berghem krijgen jongeren altijd les van dezelfde instructeur die op een enthousiaste manier de lessen geeft. Autorijden is een passie van Raynaud en wil dat ook graag op de leerlingen overbrengen. “Ik geef jongeren met plezier autorijles en ik krijg veel voldoening om leerlingen te zien groeien tijdens de rijopleiding. Belangrijk is dat zij het zelf ook leuk vinden om auto te rijden. Leerlingen die zenuwachtig of faalangstig zijn, kunnen ook zeker bij mij terecht. Daarnaast leren de jongeren op een veilige manier en in zijn of haar eigen leertempo snel met vertrouwen autorijden”, vertelt Raynaud.

Verder kent Rijschool-Berghem scherpe lestarieven met de voordeelpakketten en is een eerste kennismakingsles van 90 minuten is altijd vrijblijvend. Geïnteresseerde jongeren vanaf 16,5 jaar kunnen direct aan de slag met lessen, want Rijschool-Berghem kent geen wachttijden.

Voor meer informatie en nieuwe acties kijk op: https://www.rijschool-berghem.nl/ of bel gelijk met Raynaud van der Velde op 06 -31 95 53 82.