• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Steun locale ondernemers, stel zelf Bergse kerstpakket samen!

Nog eventjes en dan is het kerst! Wat is er nog leuker om zelf je eigen kerstpakket samen te stellen? Steun de locale ondernemers en koop produkten uit Berghem of bij de winkels of bedrijven van Berghemnaren. Mooi Berghem maakte een lijstje met wat en waar je de produkten voor het Bergse kerstpakket kan verkrijgen.

Food loods Oss
Het bedrijf van Ronnie Jongenelen, Food loods Oss, is een groothandel in vlees, vis, wijnen en aanverwante artikelen. En een specialist in gourmet- en feestelijke producten! Bekijk de bestellijst op facebook/Food loods Oss.

foodloodsossopenoktober2020

Muifelbrouwerij
Bergs bier mag in het Bergse kerstpakket niet ontbreken. Bij Gall en Gall is het Bergs bier en nog veel meer speciale biertjes van de Muifelbrouwerij van Martin Ostendorp te vinden.

muifelbrouwerijbier2013

Bakkerij van Mook
Ambachtelijke bakkerij van Mook met een ruim assortiment brood en banket, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. En bij deze Berghemse bakkerij kun je ook van allerlei lekkernijen vinden zoals worsten- en saucijnenbroodjes, kerstkoeken of kerstchocolade. Want iedereen is er dol op!

Bloem Berghem
Om het kerstpakket op te fleuren kun je bij Bloem Berghem een Bergse wimpel of vlag halen. En in de feestwinkel zijn ongetwijfeld andere leuke feestartikelen te bekijken en binnenkort liggen daar ook nog eens Bergse mondkapjes klaar!

bergsewimpelsept2020

Groentespeciaalzaak Vogels
De Berghemse Tina Vogels heeft weer vanalles in huis te weten fruit, salades, groenten, aardappelen, kant en klaar, soepen, desserttaarten en nog veel meer. En natuurlijk ook lekkere wijntjes! De mooiste kerst proef je natuurlijk met vogels! De geheel vernieuwde kerstlijst ligt in de winkel van Groentespeciaalzaak Vogels klaar.

vogelskerst2020

Maike Bloemen&wonen
Maike Bloemen&wonen heeft niet alleen bloemen, maar ook prachtige decoraties. Elke dag is het weer een feestje in de winkel met prachtige kerstdecoraties. Dat past prima in het Bergse kerstpakket!

Primera
In deze coronatijd zit vaak iedereen thuis. In het pakketje kun je ook tijdschriften, boekjes, puzzelboekjes of een cadeaubon in stoppen. Dat kun je allemaal halen bij Primera in Berghem.

Body Healing by Karin
Wat is er leuk om deze fijne producten van Treatments cadeau te geven? Er zijn 4 verschillende geuren die allemaal heerlijk ruiken. Je kunt in de praktijk Body Healing by Karin kijken wat de Berghemse Karin van Vliet allemaal verkoopt. Voor meer info lees dan dit artikel: 'FEESTDAGEN IN ZICHT, GEEF FIJNE PRODUCTEN VAN TREATMENTS CADEAU!'.

bodyhealingkarinprodukten

Tuinderij 't Tuureind
Voor streekproducten moet je bij Tuinderij ’t Tuureind zijn. Ze maken onder andere jam en dessertsaus van eigen kersen, maar ook van andere in de regio geteeld fruit, zoals frambozen, aardbeien en bramen. Maar ook asperges of honing in een pot zijn er te verkrijgen. Er is hier zeker iets te vinden voor in het kerstpakket!

bergsekerstpakketten

Kerstdecoraties
Horecactijger Alwin van Dijk heeft prachtige kerstdecoraties gemaakt. Mooie kerstmannen, kerstballen-decoraties, kransen, kerststukjes en noem maar op, heeft hij allemaal in petto. Het past in het Bergse kerstpakket!

kerstdecoraties03

't Cadeutje
't Cadeutje in Oss, van de Bergse Ellen Beenkakker, staat bekend om persoonlijke cadeau's. Wil je voor de kerst een origineel cadeau geven aan je medewerkers, collega's, leden van je vereniging? Ga dan eens kijken bij 't cadeautje, een winkel vol met leuke ideeen!

Van Uden
Misschien is het bijzonder om verse aardbeien of een potje Bergse honing te geven? Bij Marcel van Uden aan de rotonde is het te verkrijgen!

vanudenasperges02

BMP Elzenburg
Rond de feestdagen ben je bij BMP Elzenburg van Rene en Karin van Schaijk op het juiste adres. Ze hebben de kerstbrochure geplaatst voor een ontspannen feestdiner of lekkere gourmetschotels. Zij verzorgen alle voorbereidingen zodat u heerlijk met uw familie kunt genieten. Misschien is dit optie?

Zou zeggen, maak een keuze en rijdt zelf een rondje voor je eigen Bergse kerstpakket. Veel plezier en alvast een fijne kerst!