• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Waarom moet u bij Bato Makelaars zijn?

Het verkopen van een huis is voor iedere verkoper een spannende gebeurtenis, waaraan belangrijke beslissingen zijn verbonden. Daarom is het erg belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij jouw makelaar. In de regio's Oss en 's-Hertogenbosch is Bato Makelaars actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Zowel aankoop- als verkoopbemiddeling & taxaties. De kantoren van de Berghemse makelaar zijn gevestigd in Oss en

's-Hertogenbosch, daarom zijn ze regionaal sterk georiënteerd en kunnen ze jou altijd de diensten verlenen in jouw eigen regio.

Misschien ben je op zoek naar jouw droomhuis, heb je een woning op het oog, ben je geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, een hypotheekadvies of denkt je eraan om je eigen woning te verkopen. Bel dan gerust met het kantoor voor een vrijblijvend gesprek, Bato Makelaars staat je graag van dienst.

De kwaliteit van de dienstverlening die Bato Makelaars jou aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij Bato werkzaam zijn. Op de vestigingen werken gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij jou op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van jouw woning.

Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening. De medewerkers zijn commercieel gedreven, maar verliezen het menselijk aspect nooit uit het oog. Bato realiseert zich dat de koop of verkoop van een woning voor een groot deel om emotie draait. Daarom nemen ze graag ruim de tijd voor een oriënterend gesprek, om jouw wensen en motieven te inventariseren. En om samen een succesvolle strategie te bepalen. Zoals ze ook tijdens het proces veel belang hechten aan een open en intensief contact. Bato zorgt voor een frequente terugkoppeling en geven je op ieder moment inzicht in de stand van zaken.

Ze gaan echt tot het uiterste om de voor jou meest gunstige prijs en voorwaarden te realiseren. Dat kunnen ze waarmaken dankzij een enorm betrokken team. Actief, zorgvuldig en ongekend alert.

bato banner