• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Expositie 'Real Human Bodies' op zondag 2 augustus bij de Merx

Tot voor een paar jaar was het bekijken van dode lichamen en het verkennen van de anatomische toestand uitsluitend voorbehouden aan artsen in de dissectiezalen van de universiteiten. De rondreizende tentoonstelling Real Human Bodies heeft als doel, de anatomische wetenschap aan geïnteresseerde bezoekers – speciaal ook schoolklassen – door te geven. Maar deze tentoonstelling is ook aan te bevelen voor o.a. artsen, verpleegkundigen en al wie in zijn lichaam geïnteresseerd is.

 

Deze expositie is compleet samengesteld op wetenschappelijk gebaseerde basis, betreffend de anatomie van het menselijk lichaam, van top tot teen. Zo voorgesteld, een reis door het menselijke lichaam.

Special in de expositie wordt er extra aandacht gegeven betreffend aktuele ziekten thema’s Kanker en Tumore. Er wordt verschillende kanker en tumoren-exponaten voorgesteld.
De tentoonstelling Real Human Bodies verleent aan de hand van een omvangrijke wetenschappelijke verzameling van ca. 200 waardevolle didactische exponaten een geneeskundige leerstof aan de geïnteresseerde bezoeker. Deze verzameling bestaat uit bewaarde menselijke lichamen, skeletten, ledematen, organen, simulatie van functies, proefmodellen en 3D afdrukken.

Zondag 2 augustus 2020 van 11:00 - 18:00uur bij zalencentrum De Merx.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van de tentoonstelling
Om de toegang beter te controleren, kunnen tickets alleen rechtstreeks aan de kassa van de tentoonstelling worden gekocht.
�Toegangsprijzen (per persoon)�
Kinderen tot 4 jaar : gratis
�Scholieren/studenten/ : € 12,00*
Volwassenen : € 17,00

Meer info: facebook/Real Human Bodies