• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Groot nieuws, No Limit Sports blijft in Berghem!

Een tijdje terug gaf de Berghemse sportschool No Limit Sports aan dat ze op zoek waren naar een nieuwe locatie omdat ze er met de verhuurder niet uit kwam. Maar nu er is groot nieuws! Uiteindelijk heeft No Limit Sports en de verhuurder toch nog een goed gesprek gehad en zijn ze tot een overeenstemming gekomen. No Limit Sports blijft dus op de Burgemeester van Erpstraat 58 in Berghem.

Per 1 Juli gaat de sportschool de nieuwe binnengym openen. Ze gaan werken met een volledig nieuw concept! Dit heeft er helaas wel voor gezorgd dat ze de keuze hebben moeten maken om te stoppen met groepslessen. No Limit Sports heeft de scheidingswand tussen de groepsleszaal en de fitness weggehaald, zodat de fitnessruimte 2 keer zo groot is.
Op deze manier staat alle apparatuur op minimaal 1,5 meter afstand, zodat iedereen veilig en gezond kan trainen.

In eerste instantie was het plan om de groepslessen te verplaatsen naar de kleinere zaal achter, maar omdat alles momenteel erg veel energie en aandacht kost moest de sportschool helaas van dit idee afstappen. Mogelijk dat ze in de toekomst de groepslessen weer gaan oppakken, maar daar kunnen ze nu nog geen zekerheid in geven.

Maandag en dinsdag (29 & 30 Juni) is de sportschool gesloten. Dan wordt outdoor-gym naar binnen verhuisd. Op woensdag 1 juli is het open en kan er binnen weer gesport worden.

Er zijn nog wel aangepaste tijden aangezien ze ‘s middags meer tijd nodig hebben om de ruimte extra te poetsen in verband met corona.
De openingstijden zullen zijn:
Ma t/m Do: 08:30 - 14:00 & 16:00 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 14:00 & 16:00 - 21:00
Za & zo: 09:00 - 13:00 uur

Alle rittenkaarten & 3 maanden abonnementen blijven ook binnen geldig. Reserveren is niet nodig! Ze houden aan de deur lijsten met namen bij, zodat ze kunnen handhaven hoeveel mensen (en wie) er binnen zijn.

Graag ziet No Limit Sports jullie weer terug vanaf 1 juli!