• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Marith Bloem van Hendriks SGR in Webinar talkshow met Twan Huys

“Zet de turbo op een nieuwe toekomst. Zeker nu het even wat minder gaat.” Een uitspraak van Wim Davidse, ervaren organisatieadviseur en spreker op het gebied van ontwikkelingen op de arbeids- en flexmarkt. Hij is expert in het vertalen van ingrijpende veranderingen naar mogelijkheden voor werkgevers, bemiddelaars en werkenden. Op donderdag 18 juni van 16:00 tot 17:00 uur vertelt hij er alles over tijdens de webinar talkshow ‘Van kramp naar kracht’.

 Voor Brabantse ondernemers
Het belooft een interactieve, interessante én inspirerende sessie te worden speciaal voor Brabantse ondernemers die vooruitkijken. We gaan het hebben over de grote veranderingen op de arbeidsmarkt die de coronacrisis teweegbrengt. Maar we gaan het bovenal hebben over hoe we die veranderingen kunnen ombuigen naar mogelijkheden.

Gastheer Twan Huys
Niemand minder dan Twan Huys is de gastheer van de webinar talkshow. Hij zal het gesprek en de discussie leiden. Naast Wim Davidse, zullen ook ondernemers Marith Bloem (Directeur Hendriks SGR) en Mechtild Stultiens – van Straaten (Directeur Artishock events & marketing) aanschuiven. Tijdens de sessie kunnen er via de chat live vragen gesteld worden aan de deelnemers.

Aanmelden
De officiële uitnodiging vindt u in de bijlage van dit persbericht. Aanmelden voor de online kennissessie ‘Van kramp naar kracht’ is helemaal gratis en kan via onderstaande link.

Aanmelden voor het webinar kan hier: https://www.aantwerk.nu/evenementen/talkshow-webinar-van-kramp-naar-kracht

Komt de datum of tijd niet goed uit? Geen probleem: ook dan kunt u zich aanmelden en ontvangt u een link om de sessie achteraf terug te kijken.

‘Van kramp naar kracht’ is een initiatief van Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, AANtWERK en Talentvol.