• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Beter in je vel gaan zitten' bij Berghemse Straight away-coach Cilia vd Camp!

De Berghemse Cilia vd Camp is in januari gestart als Coach van Straight away, naast haar sportmassage. Straight away komt met een aanpak die werkt, die verantwoord is en bovenal met lekkere producten! Wil je beter in je vel gaan zitten? Misschien is dit de optie! Straight away onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling van de ingrediënten. Die aanpak daar gaat Cilia voor en jij ook?

Wat leuk dat je bij Cilia vd Camp terecht bent gekomen. Ik ben Cilia van de Camp. Ik help mensen om ​zich beter in hun vel te laten zitten door middel van een gezond gewicht en gezonde levensstijl. Hiernaast geef ik al jaren mensen met sportklachten de beste zorg om ze weer fit te maken en te houden.

Ik ben zelf ervaringsdeskundige op het gebied van afslanken en weet wat het met je doet om een periode geen reguliere voeding te eten. Het vergt kracht om op moeilijke momenten door te zetten. Maar door het resultaat dat je bereikt, door op de weegschaal te staan en door in de spiegel te kijken krijg je kracht en motivatie om door te blijven gaan.

​Als Straight away coach sta ik altijd voor je klaar en ben ik die stok achter de deur. Tijdens het intakegesprek bekijken we wat jouw doelen en wensen zijn, en welk programma het beste bij je past. Iedereen is anders, dus maatwerk is hierin belangrijk. Met de een-op-een begeleiding tijdens het wekelijkse weegmoment zorgen we er samen voor dat jij bewuste keuzes kunt maken op het gebied van voeding, beweging en gezondheid. Ik ga, door bewuste vragen te stellen, kijken wat voor jou de grootste valkuilen zijn zodat je die kunt gaan herkennen en erkennen.

Zo verlies je niet alleen kilo’s maar blijf je daarna ook op gewicht!

Meer informatie over sportzorgmassage en gewichtsconsulent: www.sportzorgciliavandecamp.nl

cilia2