• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Last minute op zoek naar een biologisch, organisch en milieuverantwoord kerstcadeau?!

Met de duurzame én zelfgemaakte organische producten van La Body uit Berghem waan je jezelf in een wellness centrum in je eigen huis. Leg jezelf of je geliefden in de watten met deze eerlijke en pure producten:

🌹Body & Face Serum met lavendel of goudsbloem 🌹

100% pure, hand- & koudgeperste jojoba olie uit het prachtige Marokko. De olie heeft maar liefst 5 weken mogen trekken in

goudsbloem en in lavendel waardoor de actieve werkstoffen in de olie zijn getrokken. Uiteraard is de olie volledig zuiver gezeefd en in donkere glazen flesjes gegoten voor kwaliteitsbehoud.

 

🌹 Badzout, Sels de bain met een home made kruidenmix van eucalyptus, pepermunt, kaneelpijpjes, lavendel, kamille & ontgiftende gemberwortel 🌹

Ontspan met een heerlijk (voeten)bad van dit badzout. Deze kruidenmix is met veel zorg uitgekozen om je ontspanningsmomenten tot een nieuw level te tillen. Gemberwortel in het bijzonder is enorm krachtig en ontgiftend. Ideaal bij een lage weerstand, stress, jicht, griep en andere ongemakken. De mix van eucalyptus en pepermunt zijn ideaal voor beginnende griep en keelontstekingen. Dat allemaal samen met de relaxende bestanddelen van lavendel en kamille, stap je als een nieuw mens je (voeten)bad uit!

🌹 Bodyscrub Botanique met lavendel, kamille en rozenbottel 🌹

Deze pure en verzorgende bodyscrub is aangemaakt met 100% pure vitamine-e olie. Dé vitamine voor een jonge, gezonde en zijde zachte huid. Na deze bodyscrub hoef je dan ook niet nog eens met een extra olie of crème de huid te verzorgen. De vitamine-e got your skin covered.

🌹 Skin & Body Serum goudsbloem / lavendel 🌹
van €23 nu voor €15,50

🌹 Sels de Bain 🌹
van €17 nu voor €12,50

🌹 Bodyscrub Botanique 🌹
van €18,50 nu voor €13,50

Deze prijzen gelden zolang de voorraad strekt!

Meer info facebook/La Body of www.labody.nl

labodyprodukt2019