• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wie o Wie Mooi Berghem nr 38, namen binnengekomen van meiden van de Bietjes en leden van de Bietenbouwers!

Op zaterdag 25 mei a.s. wordt het jubileumfeest van dansclub De BeatYes georganiseerd. Bij Mooiberghem kwam deze foto uit 1979 binnen. Er zullen best wel veel van deze mensen naar het jubileumfeest komen.  Maar wie zijn de meiden van de Bietjes en leden van carnavalsvereniging De Bietenbouwers? Op de foto staan o.a. Jan 'de Puk' den Brok, Pieterke van Soerland, Tini Brands en Nol Vos. En de namen Mirjam v.d. Oever, Maureen Zwaans, Yvonne Timmers, Adriaan van Vught, Jantje Megens, Annemiek van de Wielen en Prins Willie van der Heijden waren al binnengekomen. Nog meer namen staan bij het antwoord. Maar wie weet de andere namen?

Op zaterdag 25 mei a.s. wordt het jubileumfeest vanaf 20.00 uur in De Berchplaets gevierd. Met JetSet Live, de ultieme feestband die garant staat voor een energieke en interactieve show. En DJ Sonny, dé allround feest DJ uit Berghem die elk feest tot een bruisende party maakt. Als laatste in de line-up: The Allstarz, het duo dat ervoor zorgen dat De Berchplaets letterlijk op z’n kop wordt gezet. Verder is er een foodplein en cocktailbar, dus alle ingrediënten zijn aanwezig om er een waanzinnig knalfeest van te maken. Ben jij er ook bij???

Foto vergroot:

Het antwoord.

Er staan al heel wat reakties binnengekomen, zie onderstaande:

Rechts naast Jan 'de Puk' den Brok, Pieterke van Soerland, Van Lier van de Rowaldhoeve?
Rechtsboven in zwart pak Theo Reijers
Rechts van Adriaan van Vught bovenste rij Jan Vos en links van Adriaan, Gijs van der Heiden
Linksboven in zwart pak Tini Brands.
Bovenste rij 4e van links Nol Vos
4e rij 2e Gerrit?, 4e Theo Hoefnagels, 5e Antoon Hoefnagels, 6e Hasje van Lier en 3e rij 3e links Clotilde Megens

6e van links 2e rij; Jeanette van Dinther, daarnaast Ellen van de Oever en uiterst rechts Annemiek van de Wielen. Prins Willie van der Heijden. Bovenste rij 2e van rechts Erna Alberts.

2e rij 1e links Rieke van de Meijden en 5e Trudie van de Meijden. Staand 1e links Bianca van de Heijden en staand laatste Mirjam van de Heijden. Bovenste rij 2de van rechts Raad van Elf Adraan van Vugt.

Onderste rij, 1e van rechts Bernice Perk, daarnaast Rian Peperkamp, dan Maureen Zwaans, 2e van links Yvonne Timmers, daarnaast Monique Van Uden.
Met bord clown 1e links Jacqueline Megens en daarnaast Geri Verploegen. Trainster is Anita Loosschilder. 2e rij hurkend 4e van links Ilse Ilse Gooiker

Raad van elf 2de rij van boven.3de van rechts Jan den Brok, dan Jantje Megens, Willt van der Heijden en Cillus van Vught

En Petra Klosters Wolf en Petra vd Wijst staan op de foto.

Heeft iemand nog oude foto's en foto's die leuk voor deze nieuwe rubriek? Stuur ze dan, met de naam/namen van de personen en het jaartal, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.