• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Hoessenbosch speelt unieke thriller op 20,21,27,27 september

Harde billen van de stenen tribune na een avondje openluchttheater? Al hoort het bij de charme; tijdens deze bijzondere voorstelling beloven we dat je daar geen last van hebt. Dit keer mag publiek namelijk plaatsnemen op het speelvlak en acteert speelgroep Hoessenbosch vanaf de tribunes de sterren van de hemel. Lekker wat anders dus!

Op 20, 21, 27 en 28 september brengt openluchttheater Hoessenbosch in Berghem de bloedstollende thriller Het staat in de sterren . Het stuk werd speciaal voor speelgroepHoessenbosch geschreven door regisseur Rob van Vliet uit Oss. Het was dan ook zijnidee om het eens een keer helemaal anders te doen. “Ik ben al vaker naar voorstellingen bij Hoessenbosch komen kijken. En altijd dacht ik: als ik hier ooit eenvoorstelling mag regisseren, wil ik op die tribunes spelen.” En zo geschiedde!

 

De voorstelling
Twaalf vrouwen, twaalf sterrenbeelden en twaalf problemen. Allen werken in denachtclub van de legendarische Miss Diamond. Een plek waar de zon al lang niet meerschijnt. Op mysterieuze wijze worden de problemen van de dames één voor één'opgelost'. Maar wie is hiervoor verantwoordelijk? Rekenen de vrouwen eindelijk af methun verleden of krijgen zij hulp van de sterren? Ga mee op deze mysterieuze reis langsalle sterrenbeelden en laat je onderdompelen in de rokerige wereld van de nacht,verleiding en wraak..

Unieke zitplaatsen
Wat extra leuk is: je kunt je eigen tafel (voor 4 personen) reserveren voor dezevoorstelling of losse stoelen per persoon. Waan je in een échte nachtclub onder desterren, inclusief jazzy livemuziek, dans en sensatie. Enne, het eerste rondje en eenborrelhapje krijg je van ons!

Hoe reserveer ik?
Kijk op www.hoessenbosch.nl voor meer informatie over de kaartverkoop. Nog vragen?Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een berichtje via Facebook.
Tickets:https://www.universe.com/events/het-staat-in-de-sterren-d-thriller-ticketsberghem-8Q0HKD