• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Openluchttheater Hoessenbosch speelt spannende, unieke voorstelling

Het staat in de sterren, dé thriller is de nieuwe, verrassende voorstelling van openluchttheater Hoessenbosch die zich afspeelt in de nachtclub van Miss Diamond. Een bloedstollende thriller, speciaal voor de spelers van Hoessenbosch geschreven door de Osse regisseur Rob van Vliet.

Op MooiBerghem.nl stellen we de komende weken 12 eigenzinnige showsterren aan je voor. Allen vertegenwoordigen zij een sterrenbeeld en spelen ze een cruciale rol in de thriller. En zoals het hoort in een goede thriller: er kleeft bloed aan iemands handen! Maar wie is de dader? Deze voorstelling bevat genoeg spanning, intrige, vermaak, livemuziek en dans en - jazeker! - ook een traan. Een stoel kun je reserveren via www.hoessenbosch.nl. Ben er snel bij, want er is maar een beperkt aantal zitplaatsen. Dit keer gooit Hoessenbosch de rollen namelijk om: de spelers spelen op de stenen tribune en het publiek krijgt een comfortabele stoel in een échte nachtclub op het originele speelvlak.

De voorstelling
Twaalf vrouwen, twaalf sterrenbeelden en twaalf problemen. Allen werken in de nachtclub van de legendarische Miss Diamond (Ageeth Ceelen). Een plek waar de zon al lang niet meer schijnt. Op mysterieuze wijze worden de problemen van de dames één voor één 'opgelost'. Maar wie is hiervoor verantwoordelijk? Rekenen de vrouwen eindelijk af met hun verleden of krijgen zij hulp van de sterren? Ga mee op deze mysterieuze reis langs alle sterrenbeelden en laat je onderdompelen in de rokerige wereld van de nacht, verleiding en wraak...

Unieke zitplaatsen
Wat extra leuk is: je kunt je eigen tafel (maximaal 4 personen) reserveren voor deze voorstelling of losse stoelen per persoon. Waan je in een échte nachtclub onder de sterren, inclusief jazzy livemuziek, dans en sensatie. Enne, het eerste rondje en een borrelhapje krijg je van ons!

Openluchttheater Hoessenbosch speelt Het staat in de sterren, dé thriller op 20, 21, 27 en 28 september. De shows starten om 20.15 uur.