• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

100 wedstrijden gespeeld bij Berghem Sport? Meld je dan aan voor Club van 100!

Het borrelde al een tijdje, maar deze week is de club van 100 Berghem Sport 1 opgericht. Oud-spelers van het eerste zwaaien af, gaan misschien nog lager voetballen en velen komen daarna nog sporadisch terug op de Koppelsteeg. Hier komt nu hopelijk verandering in.

Voor wie?
De club van 100 is bedoeld voor oud-spelers van Berghem Sport 1, die meer dan 100 wedstrijden in het eerste hebben gespeeld. Het wordt een select gezelschap, niet veel spelers halen dat. We gaan er vanuit dat per seizoen ongeveer 20 wedstrijden gespeeld werden (25 wedstrijden min de schorsingen en blessures). Dat betekent 5 seizoenen om de 100 wedstrijden te halen.

Doel
Het doel van deze club is om gezellig samen te zijn met oudgedienden. D.m.v. het organiseren van activiteiten, die grotendeels bij Berghem Sport plaats zullen vinden, wordt het enthousiasme en betrokkenheid bij de club Berghem Sport vergroot. Wie weet wat hier uit voor komt.

Activiteiten
De club van 100 zal t.z.t. ook oud-selectie spelers uitnodigen voor de activiteiten om de “Gouden Selectie Tijden” weer laten herleven. Zo wordt de beleving nog groter! Een paar activiteiten per jaar worden gepland.

Eigen website
De Club van 100 maakt een eigen website waar o.a. alle leden met hun loopbaan, activiteiten, trainers, enz staan vermeld.

Lid worden
De belangstellenden kunnen lid worden. Het is een eer om bij deze club te horen, want er zijn maar weinig spelers die meer dan 100 wedstrijden in het eerste hebben gespeeld! Wat betekent dat, lid worden?
- Kleine eenmalige vergoeding (15-20euro?)
- Leden worden vermeld op de website van Club van 100 met hun eigen loopbaan en palmares bij Berghem Sport. Leden moeten zelf de gegevens aanleveren.
- Leden krijgen een aandenken.

Beleef het weer mee om te buurten, te dollen, anekdotes en sterke verhalen op te halen en vooral de gezelligheid met oud-eerste elftal spelers! Meld je aan door een mailtje te sturen naar Harold Mazen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt een bijlage met een voorbeeld daarin, hoe een loopbaan op de website komt te staan. Van daaruit kun jezelf je loopbaan invullen, eventueel met foto's, en weer terugsturen.

Er zijn bij de Club van 100-commissie inmiddels al heel veel positieve reacties binnengekomen en inmiddels hebben de oud-spelers Harm van Rodijnen, Heino Gutte, Maarten Huibers, Patrick van de Coolwijk, Marc van de Heuvel, Mike Reijnders, Patrick Boeyen, Geert van Rodijnen en Harold Mazen zich aangesloten bij de Club van 100. We hopen dat het uitgroeit tot een succesvolle club.

Club van 100-commissie