• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

D’n Urste Bergse Ladies Night

ladiesnightflyervoorkantZet ‘m vast in je agenda: 21 juni 2012

Georganiseerd door CV De Centrumknollen bij Zalencentrum de Merx met medewerking van Perry van Gaal.

Wij raden alle vrouwen van Berghem en omstreken aan om ervoor te zorgen dat je dit unieke evenement niet mist. Vanaf 19.30 uur zal er in het Zalencentrum een keur aan vrouwelijke ondernemers zichzelf presenteren.

We lichten alvast een tipje van de sluier op. De volgende onderneemsters geven onder andere deze avond acte de présence (in willekeurige volgorde):
* High Tea Home Service * Angel-Live
* Tupperware * Femme Fit
* Fantastic Paint Creations * Energetix
* Prowyn * Natuurlijk! Een mooi moment voor jezelf
* Shirs Hairextensions * Angels & Bitches Kleding
* Joans Fotostudio * Opt Idee
* Mylene Cosmetics * Voetreflex Therapie & Lichaams massage
* Marcha Sieraden / accessoires * Dejavu Schoenen exclusive
* Hippe Tassen * Fashion Design Lydia
* Dietisten praktijk gezond & Fit * Kunstbloem creaties
* Van Tilburg Mode Ravenstein * MB Bloemarrangementen
* Do-It * Parfum
* Dori & Joyce * Mylene home & Interieur
* Oriflame * Dianne van Duijnhoven - Dietiste
* Mijn Idee *Kapsalon Alure


Op 21 juni kunnen jullie tot de klok van 23.00 uur naar hartenlust rond neuzen, jezelf laten adviseren, demo’s bekijken en natuurlijk kan er ook van alles gekocht worden. Daarnaast kunnen jullie, onder het genot van een hapje en een drankje genieten van diverse optredens van locale artiesten op ons podium en zullen wij die avond diverse malen ons Rad van Fortuin voor jullie draaien. Daarbij geven we mooie prijzen weg, gedeeltelijk ter beschikking gesteld door de deelnemende ondernemers.


Onze vrouwelijke huis DJ “Lady Jetty”, zal de avond muzikaal omlijsten.
Entreebewijzen inclusief 1 consumptie zijn in de voorverkoop beschikbaar voor maar € 3,00. Entreebewijzen kun je aanschaffen bij alle deelnemende ondernemers, Zalencentrum De Merx en Drogisterij Bloemers in Berghem.

En natuurlijk is er nog een goede reden om zo’n entreebewijs te bemachtigen: van elke kaart verkocht in de voorverkoop schenken wij een deel van de opbrengst aan Dhr. Bert Boeijen ter ondersteuning van zijn uitdaging. Hij zal namelijk voor KWF Kankerbestrijding de befaamde Alpe D’huez bedwingen tijdens de “Alpe d’HuZes”. Voor meer informatie m.b.t. dit goede doel verwijzen wij naar zijn website: www.naarbovenbert.nl

Mocht je naar aanleiding van dit artikel vragen hebben met betrekking tot onze Ladies Night, dan kun je contact met ons opnemen via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Houd de komende weken het Trefpunt en de website www.mooiberghem.nl in de gaten, want daarin zullen wij jullie regelmatig op de hoogte houden aangaande de ontwikkelingen van “D’n Urste Bergse Ladies Night”:

Voor Vrouwen, Door Vrouwen!

Ladiesnighflyerachterkant