• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

CV de Centrumknollen organiseert vanavond alweer de 7e haringparty!

Donderdag 18 juni is alweer onze 7e haringparty met de veiling van het 1e vaatje nieuwe haring. Iedereen is van harte welkom om te proeven en gezellig een pilsje te pakken. De opbrengst van de veiling wordt geschonken aan een goed doel of organisatie uit ons eigen Berghem. De haringparty is net als vorig jaar in de café waar de Hollandse nieuwe geproefd kan worden en uiteraard kunt u ook een bod uitbrengen op het 1e vaatje waarvan de opbrengst dit jaar is voor, Stichting Gehandicapten activiteiten Berghem.

Deze stichting geeft de gehandicapten met een geestelijke en lichamelijke beperking uit Berghem maar ook uit de regio een onvergetelijke carnavalsavond.

Dit is een geweldig bedrag hier hebben we niet van durven dromen, aldus de vrijwilligers van de E.H.B.O en comité zieken en gehandicapten de goede doelen van vorig jaar. Hier kunnen we heel veel mee doen dit is een goed initiatief van c.v. de Centrumknollen, ze kunnen feesten maar denken ook aan anderen. 

Hopelijk beleven de mensen van stichting gehandicapten activiteiten Berghem het goede doel van dit jaar ook zo’n mooie avond. Dit kan alleen als u komt bieden op het  1e vaatje Haring, dat zoals andere jaren weer  geschonken is door Vishandel Martin van Bakel. De opbrengst komt geheel ten goede aan dit goede doel.

Wil je niet meebieden dan ben je ook van harte welkom op deze gezellige avond, waar je na de veiling de overheerlijke Haring kunt proeven en u weet het, Haring moet zwemmen dus een drankje hoort er zeker bij.

Let wel de veiling van het 1e vaatje haring is bij de Merx in het café. Kijk ook op www.mooiberghem.nl en TV Berghem

TOT DONDERDAG 18 JUNI 20.00 UUR IN HET CAFE BIJ DE MERX IN BERGHEM