• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

D’n Urste Bergse Ladies Night!

ladiesnightcentrumknollenOp 21 juni 2012 organiseert CV De Centrumknollen: “D’n Urste Bergse Ladies Night”

Dit, voor Berghem, nieuwe evenement centrumknollenlogozal plaatsvinden bij Zalencentrum De Merx. Wij nodigen alle vrouwen van Berghem en omstreken hierbij uit om vanaf 19.30 uur een kijkje te komen nemen bij de diverse vrouwelijke ondernemers die hier hun waar en/ of diensten presenteren.

Tot de klok van 23.00 uur kunnen jullie hier, onder het genot van een hapje en een drankje, naar hartenlust rond neuzen en onder meer genieten van diverse optredens. Daarna kan er nog tot middernacht worden nageborreld.

Voor de prijs hoeven jullie het niet te laten, want in de voorverkoop kun je al een entreebewijs kopen voor 3 euro, inclusief 1 consumptie. En natuurlijk is er een goede reden om zo’n entreebewijs te bemachtigen: van elke kaart verkocht in de voorverkoop schenken wij een deel van de opbrengst aan Dhr. Bert Boeijen ter ondersteuning van zijn uitdaging. Hij zal namelijk voor KWF Kankerbestrijding de befaamde Alpe D’huez bedwingen tijdens de “Alpe d’HuZes”. Voor meer informatie m.b.t. dit goede doel verwijzen wij naar zijn website: www.naarbovenbert.nl

Kaarten zijn vanaf de tweede helft van April verkrijgbaar bij Zalencentrum De Merx en bij alle deelnemende ondernemers.

Als laatste nog dit: Mocht je een vrouw zijn met een eigen onderneming en ook interesse hebben om jezelf tijdens dit unieke evenement te presenteren, dan is dit nog mogelijk. Neem contact met ons op via telefoon: 0412-401018 of 06-20966821. Of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Houd de komende weken het Trefpunt in de gaten, want daarin zullen wij jullie regelmatig op de hoogte houden aangaande de ontwikkelingen van “D’n Urste Bergse Ladies Night”!

ladiesnightcentrumknollen                                                                     centrumknollenlogo