• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Prowin oven & grill reiniger te winnen en "Opkikker" van paddenstoelen bij Ladies Night!

3eladiesnightLadies Night heeft op Mooiberghem al 3 mooie acties bekend gemaakt op de 3e Ladies Night! Die avond vind plaats op donderdag 12 juni 2014 in zalencentrum De Merx. Met de volgende acties hopen ze nog meer vrouwen warm te maken voor deze fantastische vrouwen avond!

Geheel in navolging van ons thema is in de stand van onze Lady of the Night van 2013, Marja van de Vorle van het Paddenstoelenhuis, een lekkere “Opkikker” te proeven gemaakt van paddenstoelen.

De dames van Prowin zullen op ons podium hun geweldige oven & grill reiniger demonstreren. Om dit product te kunnen demonstreren roepen we jullie op om jullie vieze oven bakblik of grill rek mee te brengen. Deze kun je dan bij de stand van Prowin inleveren. Zij zullen er een aantal uit kiezen die zij gaan gebruiken tijdens hun demo op ons podium. Aan het begin van de avond worden de bakblikken ingesmeerd met hun produkt, om aan het einde van de avond te laten zien hoe schoon ze geworden zijn. Buiten dat je een schoon bakblik of grill rek mee naar huis krijgt, wordt er onder alle dames die een bakblik mee hebben gebracht ook nog een fles Prowin oven & grill reiniger t.w.v. 25 euro verloot.

Buiten deze voorgaande acties is er nog 1 prachtige actie tijdens de 3e Ladies Night in Berghem te bewonderen. Dit wordt zsm op www.mooiberghem.nl geplaatst!!!

Op de 3e Ladies Night zijn er natuurlijk de ruim 50 stands van alle onderneemsters te bezichtigen en kunnen jullie naar hartelust rond kijken, kopen, proeven en genieten. Op ons podium is nog veel meer te aanschouwen dan hiervoor genoemd en DJ Daffy verzorgt weer de muzikale omlijsting in ons “Grande Cafe”. We kunnen het dus tot in de kleine uurtjes gezellig maken met vrouwen onder elkaar.

Er zijn nog enkele kaartjes verkrijgbaar en deze kosten 3 euro in de voorverkoop. Ze zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende onderneemsters, Drogisterij Bloemers aan de Wilhelminasingel in Berghem en Zalencentrum de Merx.
Voor de entreebewijzen geldt: op = op.

Tot ziens op 12 juni tijdens onze “Doarde Bèrgse Ladies Night”:

Voor Vrouwen, Door Vrouwen!

3eladiesnight