• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Acties Stichting Opkikker en Jet’s Cijfertaal bij 3e Ladies Night!

'3eladiesnightOnlangs was de eerste actie geplaatst, Atelier Keraniek stelt keramische kikker beschikbaar, op de 3e Ladies Night! Maar ze hebben op donderdag 12 juni 2014 bij de 3e Ladies Night in zalencentrum De Merx nog meer acties in petto om nog extra opbrengsten op te leveren voor het goede doel: Stichting Opkikker.

De mascotte van Stichting Opkikker bezoekt ons een aantal keer tijdens de Ladies Night.

Bij deze mascotte en bij de kraam van CV De Centrumknollen kunnen jullie sleutelhangers & knuffel kikkers kopen. De opbrengst van alle verkochte artikelen komt geheel ten goede aan Stichting Opkikker.

In de stand van Jet’s Cijfertaal is het mogelijk om handgemaakte kaarsen te kopen. De opbrengst van deze kaarsen wordt door Jet’s Cijfertaal geheel geschonken aan ons goede doel.

Buiten deze 3 acties zijn er nog mooie acties tijdens de 3e Ladies Night in Berghem. Deze worden nog geplaatst op MooiBerghem. Houdt www.mooiberghem.nl maar in de gaten!!!

Op de 3e Ladies Night zijn er natuurlijk de ruim 50 stands van alle onderneemsters te bezichtigen en kunnen jullie naar hartelust rond kijken, kopen, proeven en genieten. Op ons podium is nog veel meer te aanschouwen dan hiervoor genoemd en DJ Daffy verzorgt weer de muzikale omlijsting in ons “Grande Cafe”. We kunnen het dus tot in de kleine uurtjes gezellig maken met vrouwen onder elkaar.

Er zijn nog enkele kaartjes verkrijgbaar en deze kosten 3 euro in de voorverkoop. Ze zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende onderneemsters, Drogisterij Bloemers aan de Wilhelminasingel in Berghem en Zalencentrum de Merx.
Voor de entreebewijzen geldt: op = op.

Tot ziens op 12 juni tijdens onze “Doarde Bèrgse Ladies Night”:

Voor Vrouwen, Door Vrouwen!

3eladiesnight