• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Atelier Keraniek stelt Keramische Kikker beschikbaar bij 3e Ladies Night!

ladiesnight3eopkikkerOver bijna een week is het weer zover. Op donderdag 12 juni 2014 gaat de Ladies Night weer van start om 19.30 bij Zalencentrum de Merx in Berghem. De laatste voorbereidingen worden getroffen en wij willen jullie aandacht vestigen op een paar ludieke acties die wij in samenwerking met onze onderneemsters tot stand zullen brengen deze avond. Een aantal van die acties zullen nog extra opbrengsten opleveren voor ons goede doel: Stichting Opkikker.

Als eerste zal Atelier Keraniek een prachtige Keramische Kikker ter beschikking stellen die door jullie kan worden gewonnen. Bij binnenkomst ontvangen jullie een kaartje. Hierop vul je jouw gegevens in en vervolgens doneer je 5 euro bij de stand van Atelier Keraniek. Je kaartje stop je in de verlichte Centrumknollen emmer bij haar in de stand. Wil je meer geld doneren aan ons goede doel? Geen probleem: je vraagt bij de organisatie of bij Nicole Kranenburg van Atelier Keraniek om meer kaartjes. Voor elke 5 euro die je doneert mag je een kaartje met je gegevens in onze verlichte emmer stoppen. Zo maak je dus nog meer kans om de kikker te winnen.

Aan het einde van de avond maken wij de winnares van de kikker bekend op ons podium.

Buiten deze actie zijn er nog mooie acties tijdens de 3e Ladies Night in Berghem. Later plaats MooiBerghem dat op de site. Dus houdt www.mooiberghem.nl maar in de gaten!!!

Op de 3e Ladies Night zijn er natuurlijk de ruim 50 stands van alle onderneemsters te bezichtigen en kunnen jullie naar hartelust rond kijken, kopen, proeven en genieten. Op ons podium is nog veel meer te aanschouwen dan hiervoor genoemd en DJ Daffy verzorgt weer de muzikale omlijsting in ons “Grande Cafe”. We kunnen het dus tot in de kleine uurtjes gezellig maken met vrouwen onder elkaar.

Er zijn nog enkele kaartjes verkrijgbaar en deze kosten 3 euro in de voorverkoop. Ze zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende onderneemsters, Drogisterij Bloemers aan de Wilhelminasingel in Berghem en Zalencentrum de Merx.
Voor de entreebewijzen geldt: op = op.

Tot ziens op 12 juni tijdens onze “Doarde Bèrgse Ladies Night”:

Voor Vrouwen, Door Vrouwen!

 3eladiesnight