• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

BLOG nieuwbouw scouting met vrijwilligers de adjudanten Stichting Carnaval

scoutingbouwadjudantenOp de website van Scouting Berghem wordt tijdens de bouw regelmatig een blog geschreven, met elke keer een ander thema. Het thema van deze blog is: "de vrijwilliger", omdat o.a. DE adjudanten van Stichting Carnaval afgelopen weekend bij Scouting Berghem vrijwilligerswerk deden.

De blog: De vrijwilliger

Op  www.scoutingberghem.nl schrijven we tijdens de bouw regelmatig een blog, met elke keer een ander thema. Het thema van deze blog is: “de vrijwilliger”, omdat we in de afgelopen weken al ontzettend veel hulp van vrijwilligers hebben gekregen. Daar zijn we hen natuurlijk erg dankbaar voor…

Onze vereniging bestaat voor 100% uit vrijwilligers. Deze jongeren en volwassenen zorgen naast hun studie of werk, dat er elke week weer een uitdagend programma voor onze (bijna 100!) jeugdleden is. De meeste geven direct leiding aan een groep bevers, welpen, shanti’s, scouts of explorers. Er zijn ook vrijwilligers die achter de schermen actief zijn, bijvoorbeeld in het bestuur of een commissie. We zijn erg blij dat we elke week weer op onze kaderleden kunnen rekenen, want we weten dat hun vrije tijd beperkt is. Juist daarom is het zo fijn dat we tijdens de nieuwbouw veel hulp krijgen van andere vrijwilligers. Zonder namen te noemen en in willekeurige volgorde, willen we hen met deze blog laten weten dat we hun bijdrage erg waarderen. We hopen dat iedereen die op welke manier dan ook heeft meegeholpen, zich aangesproken voelt.

De hele blog en vele foto's zijn te lezen en te zien op www.scoutingberghem.nl 

scoutingbouwadjudanten01