• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Krakersfestival bij de Merx za 4 febr.

centrumknollenlogoNa het daverende succes van vorig jaar met als winnaar van de carnavals kraker van 2011 Patrick van Gaal met zijn lied ‘Surf door ’t Knollenrijk’, wordt ook dit jaar opnieuw het Krakersfestival georganiseerd. De winaars van de publieksprijs N.M.M.B (Nie Mouwe Mar Bouwe) wonnen deze voor de 3e keer achter elkaar dus zij mochten vorig jaar de beker houden. Er is een professionele jury en het deelnemersveld bestaat uit alleen zang talenten van Bergse bodem.

Het 7e Bergs Krakers Festival vindt plaats op zaterdag 4 februari 2012 in De Merx.

Op dit jaarlijks terugkerend carnavalsevenement, zal de enige echte Bergse carnavals kraker 2012 gekozen worden, die door iedereen met carnaval uit volle borst kan worden meegezongen. Ook zal er dit jaar weer een publieksprijs worden uitgereikt. Heb je lef en natuurlijk een liedje, dit mag een nieuwe tekst op een bestaande melodie zijn of een heel nieuw liedje wat je zelf hebt gemaakt.

Iedereen kan hier aan meedoen! Of je nu alleen zingt, met een duo, trio of met een heel koor, wagenbouwersgroep, carnavalsclub, sportclub, gezelligheidsclubje het maakt ons helemaal niks uit, de enige spelregels die we hanteren zijn :

1. Je bent minimaal 14 jaar of ouder.
2. De muziek staat op een CD of wordt live gespeeld.
3. De tekst is nieuw (mag een bestaande melodie zijn).
4. Je inschrijving is uiterlijk 28 januari 2012 binnen

De jury zal uit louter professionele mensen bestaan. Deze avond wordt muzikaal omlijst door een discotheek, met dj Toin van Lier, zodat we door kunnen gaan tot in de kleine uurtjes………!!!!!

Heb je zin om mee te doen, meld je dan aan bij:

Zalencentrum de Merx
Burgemeester van Erp straat 25
Tel. 0412-401347

C.V. de Centrumknollen
Hoogkar 8
06-20966821
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."

Meer info:
C.V.de Centrumknollen
www.centrumknollen.nl

Radio Zwetsbal
www.radiozwetsbal.nl