• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Dennefeest: Balfolkfestival bij Hoessenbosch

hoessenboschdennefeest2013Zaterdag 6 juli is voor de eerste keer het Dennefeest in Hoessenbosch. Dit is een eendaags folkfestival waar maar liefst 7 bands te zien en te horen zijn! 

Bezoekers kunnen die dag onder andere genieten van het Franse trio O'scar Mc Bonna'd die Ierse muziek ten gehore gaan brengen, het beroemde Belgische duo Montanaro Cavez op diatonisch accordeon en viool, de Bossche band Rama die stevige balfolk zal spelen, de band Té met verfijnde muziek, het duo Le Petit Boeuf waar misschien ook nog wel andere muzikanten bij zullen aansluiten, het nieuwe meidentrio Busy Lizzie uit Nijmegen en de gezellige Eindhovense band Qui Vive. Ook zal er in de middag een dansuitleg zijn om de basispassen van balfolk onder de knie te krijgen.

Wat is balfolk?
Het is een beetje te vergelijken met een tango- of salsa-avond, maar dan met West-Europese muziek in plaats van Zuid-Amerikaanse. Er worden koppeldansen gespeeld, zoals Scottish, Polka, Mazurka en Bourrée. Maar ook groepsdansen zoals de Jig of Cercle. De basis van de dansen is redelijk eenvoudig waardoor iedereen zo mee kan doen. Maar ook heerlijk zitten en genieten van de muziek behoord tot de mogelijkheden.

Kaartverkoop
In de voorverkoop kosten de kaartjes € 17,50 per stuk en aan de kassa € 20 per stuk. Je kunt kaarten bestellen een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je naam en het aantal kaarten dat je wilt. Daarna ontvang je een bevestigingsmail van de organisatie van Dennefeest met gegevens om je bestelling af te ronden.

Wil je meer weten over het DenneFeest? Kijk dan op www.hoessenbosch.nl

Wil je meer weten over balfolk? Kijk dan op www.balfolk.nl

hoessenboschbalfolk01

hoessenboschbalfolk02