• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Transfernieuws Selectie Berghem Sport

berghemsportlogoAanvoerder Jackie van Deutekom gaat Berghem Sport verlaten en vertrekt richting Oss’ 20 om zijn kans te pakken om nog een keer op een hoger niveau te excelleren daarnaast gaat Jose Medina weer terug naar zijn oude vertrouwde clubje Cito. Berrie Knipping is al weer eventjes terug naar S.B.V. Haren. Helaas neemt ook Tim Bressers een jaartje “vrijaf” om zijn studie en stage goed te laten verlopen. Wij wensen jullie daarbij allen heel veel succes.



Verder zijn wij als TC verheugd om te kunnen mededelen dat er enkele "nieuwe" spelers bereid zijn gevonden hun voetbalcarrière voort te zetten bij onze club, Berghem Sport! Hierbij gaat het om Erik van Zantvoort die van O.S.S '20 afkomt en Romano Sowidjojo die bij O.J.C. Rosmalen heeft gespeeld. Tevens komt Niek van Orsouw, die dus nu de overstap gaat maken. Wij zijn verheugd dat Michael van Doorn na 1 jaar (CITO) afwezigheid weer terug is op het eigen nest.

Vanuit onze eigen jeugd komen de volgende spelers over: Stan van den Broek, Frank Dappers, Joep Gerrits, Toony Janssen, Freek van Bergen, Nicky Boeyen, Davy Macek, Carst van de Oever en Remco de Ries.

Bij de technische staf van de selectie zijn een aantal wijzigingen, Giel van Orsouw vertrekt naar FC Schadewijk en vanuit onze eigen vereniging gaat Werner Smits deze taken als hoofdtrainer voor zijn rekening nemen. Harm van Hoeij wordt de nieuwe assistent-scheidsrechter bij het eerste.

Arie van de Sloot zou dit destijds gaan doen maar helaas wegens omstandigheden kon hij dit niet gaan doen. Hij gaat nu weer de functie van radio voetbal reporter van Berghem Sport bij D-TV vervullen.

Bij het derde zijn Peter van Ballegooij en Boy Hoefnagels als trainers duo aangesteld. René Boeijen stopt helaas als leider bij het 3de en gaat een functie bij de jeugd vervullen, Jan Gerrits blijft nog wel leider maar heeft ook al zitting in de Technische Commissie genomen om later te stoppen als leider.

Wij wensen jullie allemaal heel veel succes toe in het nieuwe seizoen.

Technische Commissie Berghem Sport.

Meer info en het laatste nieuws op www.berghemsport.nl