• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Papa’s gratis naar Hoessenbosch op vaderdag!

Kathatina2In openluchttheater Hoessenbosch Berghem is op 14, 15 en 16 juni de familievoorstelling Katharina, Katharina in het Ganzenbord te zien. Een leuke voorstelling voor het hele gezin. Papa’s boffen zondag nog meer, want die mogen gratis naar binnen bij deze familieproductie!

De vrolijke, dwaze en ook muzikale voorstelling Katharina, Katharina in het Ganzenbord vertelt het verhaal van een negenjarig meisje. Alles zit haar tegen! Haar moeder is er vandoor met een stomme rot-Italiaan, haar vader is verliefd op de juf en niemand wil met haar ganzenborden. Op een avond wordt ze zo boos op haar vader, dat ze stampend door de grond zakt en in een levend ganzenbord terecht komt.

Onderweg ontmoet ze de vreemdste figuren. Een gek met gouden tanden, de prins op het witte paard en Moeder Gans leiden haar door het spel. Ook komt de koppige en ongeduldige Katharina Katharina gebeurtenissen uit haar eigen leven tegen die haar een lesje moeten leren.

Speciale vaderdagactie
Vrijdag 14 en zaterdag 15 juni is deze voorstelling te zien om 21.00 uur en zondag 16 juni om 14.00 uur. De voorstelling van zondag is een bijzondere: vanwege vaderdag heeft Hoessenbosch een speciaal cadeau voor alle papa’s! Die mogen namelijk gratis naar binnen!

Voorverkoop
Bij deze voorstellingen is het mogelijk om kaarten voor festival Bastpop (vrijdag 28 juni) te kopen tegen een gereduceerde prijs. Ook kan er dit weekend ingeschreven worden voor de voorstelling Weltebarsten die cabaretier Mark van de Veerdonk op zondag 25 augustus in openluchttheater Hoessenbosch speelt.

Meer informatie Hoessenbosch is te vinden aan het eind van de Hoessenboslaan in Berghem, nabij huisnummer 51. Gratis parkeergelegenheid aanwezig. Kaarten: volwassenen 8 euro en kinderen tot 14 jaar 4 euro.

Meer informatie en reserveren: www.hoessenbosch.nl

Katharina1

hoessenboschkatharinaposter