• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Aanmelden voor De Bergse Motorrun, ook voor volwassenen met een beperking!

Trots Op Berghem 3.0 gaat samen met de organisatie van de Bergse Motorrun, de motorrun organiseren. Op zaterdag 25 mei 2024 gaat het gebeuren! Even voorstellen voor diegene die ons nog niet kent. Wij zijn Trots Op Berghem, en organiseren om de zoveel tijd met hulp van de Bergse bevolking een dag of evenement voor mensen die volgens ons en de Bergse bevolking wel een steuntje kunnen

gebruiken. Dit jaar doen we dat in samenwerking met de Bergse Motorrun.

Zo hebben we inmiddels in het verleden met uw steun al wat gedaan voor het Grootscarnavalsbal (carnavalsfeest voor mensen met een beperking), hielpen we bij een boottocht voor de bejaarden, was er de verwendag voor moeders van kinderen met een beperking en hebben we achter de schermen nog wat bijdrages kunnen doen uit uw naam voor kleinere zaken die het zelfde doel hadden. Door Bergse mensen voor Bergse mensen.

trotsopberghem3.0logo

Nu hebben we met de organisatie van de Bergse Motorrun samen gezeten. Heel Berghem herinnert zich de mooie dagen georganiseerd door de mensen van de Bergse Motorrun in samenwerking met de Jumbo run, die de kinderen met een beperking op het sportpark van Berghem Sport hebben mogen beleven. Met een colonne van zijspanmotors kwamen zij heel indrukwekkend Berghem binnen gereden en nagenietend van een prachtige dag werden ze teruggebracht naar hun thuis.

Ons idee is nu om deze dag voor onze Bergse kinderen met een beperking, mede met de mensen achter de Bergse Motorrun, nog een keer te gaan organiseren. En niet alleen de kinderen zijn welkom, maar ook volwassenen met een beperking en eventueel hun vrienden en vriendinnen mogen zich aanmelden. We willen daarvoor dan ook weer uw steun en hulp vragen. De Motorrun is nog steeds dankbaar voor alle hulp van vrijwilligers in het verleden en hoopt nu samen met ons weer op uw bijdrage.

We zullen dan ook weer met de welbekende prularia van Trots op Berghem langskomen, om zo wederom wat geld op te halen om deze dag mogelijk te maken. Denk aan onze buttons, openers, t-shirts,etc waardoor we uiteindelijk kunnen zeggen dat door de bijdrage van Bergse mensen we weer iets moois neer kunnen gaan zetten voor de Bergse kinderen met een beperking!

OPGEVEN KAN VANAF NU!!
Wij vragen aan u om te kijken in uw omgeving wie we blij kunnen maken om met ons mee te gaan, en deze dan bij ons op te geven middels een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De dag is bedoeld voor kinderen en volwassenen met een beperking uit Berghem (niet perse woonachtig) waarvan u vindt, die moet erbij zijn!! Wij zullen dan een uitnodiging versturen om te zorgen dat zij een leuke dag gaan krijgen

Namens organisatie
Trots op Berghem
(De Bergse Motorrun)