• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Amicitia speelt komische klucht “Menu Surprise”, maar wat doen ze nog meer?

Toneelvereniging AMICITIA uit Berghem speelt vier voorstellingen in het weekend van 16/17 maart en 23/24 maart in Dorpshuis De Berchplaets in Berghem. De voorstelling “Menu Surprise” is een komische klucht en is geschreven door Mart Moors. De bewerking en regie is in handen van Joris Brukx. Kaarten à 10 euro per stuk zijn te reserveren via www.amicitiaberghem.nl

Op zaterdag 16, zondag 17 en zaterdag 23 maart start de avondvoorstelling om 20 uur. Op zondag 24 maart start de middagvoorstelling om 15 uur.

Theaterliefhebbers van Berghem en omstreken kennen toneelvereniging Amicitia van de luchtige en gezellige theaterstukken die jaarlijks in de Berchplaets worden opgevoerd. De voorstelling `Foute Scouten ‘ vond plaats op 25/26 maart en 1/2 april 2023. Vier zeer geslaagde voorstellingen waar Amicitia met plezier op terugkijkt.

amiciticia menusurprise

Dat smaakte naar meer! Onze toneelhonger konden we in het afgelopen jaar op meerdere evenementen stillen. Hieronder volgt een opsomming.

- Op 10 juni hield Organon een Open Dag in het kader van het 100-jarig bestaan. Onze bijdrage was educatief, bijvoorbeeld over de inzet van ‘proef’dieren.
- Aan het Hoessenboschfestival voegden wij een snufje sprookjessfeer toe.
- Op 10 september waren we als verbindend ingrediënt bij de EHBO Inspiratiedag, vanwege het 70-jarig jubileum van de EHBO vereniging.
- Een bijzondere ochtend was het op 27 september bij Basisschool de Fonkeling. Elke groep 8 kreeg apart de korte voorstelling ‘Stop ’t Pesten’ te zien. Het stuk heeft hopelijk bij kinderen die gepest worden de steen in hun maag wat verlicht.
- Op 4 oktober waren we als smaakmaker bij de uitreiking van Rabobank ClubSupport Café voor regio Lith, Geffen, Ravenstein en Schaijk.
- Oktober was de tijd voor je snoep of je leven! Amicitia hielp bij de Halloween KidsParty in de Berchplaets op 21 oktober, Halloween in Wijkcentrum Schadewijk en Halloween Kids in Hoessenbosch op 28 oktober.
- Een vrolijke noot werd op 5 november bij de Duivenvereniging in Oss gebracht door twee bonte “toiletjuffrouwen”.
- Pepernotentijd slaan we niet over. Amicitia was te vinden bij de intocht vanaf de veerpont in Oijen op 19 november, bij een voorleesochtend voor de kleintjes in de Berchplaets op 26 november, bij theaterhuis Joris in Heesch op 30 november én in het Kasteel van Sinterklaas in Oijen op 1, 2 en 3 december. Toen konden we geen pepernoot meer zien…
- Uiteindelijk sloot Amicitia het jaar af op 16 december 2023 bij het evenement Kerst in Hoessenbosch, met een keuzemenu op het rad van fortuin.

amicitiadecorinactie2024

En nu….?
Nu zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterstuk “Menu Surprise”.
Amicitia speelt vier voorstellingen in het weekend van 16/17 maart en 23/24 maart in Dorpshuis De Berchplaets in Berghem. De voorstelling “Menu Surprise” is een komische klucht en is geschreven door Mart Moors. De bewerking en regie is in handen van Joris Brukx.
Kaarten à 10 euro per stuk zijn te reserveren via https://www.amicitiaberghem.nl/.
Op zaterdag 16, zondag 17 en zaterdag 23 maart start de avondvoorstelling om 20 uur.
Op zondag 24 maart start de middagvoorstelling om 15 uur.

amicitiaposter menu surprise