• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Meer dan 50 bedrijven en organisaties aanwezig bij EHBO Berghem INSPIRATIE DAG!

Meer dan 50 bedrijven en organisaties uit Berghem en omgeving gaan samen met EHBO Berghem voor een INSPIRATIE DAG op 10 September bij De Merx zorgen. Want EHBO Berghem bestaat zeventig jaar. De vereniging gaat dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het wordt gevierd met een Inspiratie Dag. Voor jong en oud is er van alles te doen in de verschillende zalen van De Merx en buiten op het plein. Dat het thema veiligheid centraal staat zal geen verrassing zijn bij een jubileum van een

EHBO-vereniging. Maar verder is gekozen voor een bijzondere insteek, zodat de dag niet alleen leuk is voor de betrokkenen bij EHBO Berghem maar voor iedereen die naar de Inspiratie Dag komt. En daarbij is gekozen voor een uitgebreid en afwisselend programma. In Zalencentrum De Merx zijn drie zalen met activiteiten.

In zaal 1 vinden bezoekers activiteiten die zich het beste laten omschrijven als ‘zingeving’: van het voorkomen van chronische stress, voorlichting over slaap tot voetreflexmassage. In zaal 2 zullen de hele dag lezingen plaatsvinden over uiteenlopende onderwerpen als ergotherapie, de werkzaamheden van een notaris, de Digitale Overheid en overleven na het verlies van een dierbare. En zaal 3 telt diverse organisaties die hun activiteiten laten zien. Buiten zijn demonstraties van onder andere de reddingsbrigade, politie, wensambulance en de brandweer te zien.

Is er nog meer? Jazeker! De dag wordt verder aangekleed met optredens van onder andere het Berghse Koor, Nie Perse en het seniorenkoor van de KBO. Speciaal voor de jeugd is Scouting en SJJ Berghem aanwezig met leuke spelletjes. En natuurlijk is er aandacht voor het jubileum van de EHBO Berghem met onder andere een mooie fototentoonstelling.
De Inspiratie Dag is op 10 september van 10.30 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

ehboinspiratiedagsept01

ehboinspiratiedagsept02