• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wie gaat er schuil achter het masker? Ontmoet Snorro!

Speelgroep Hoessenbosch brengt de familievoorstelling Snorro. In 5 artikelen nemen we je mee in deze kleurrijke, komische productie, geregisseerd door Berghemnaar Joris Brukx. Want waar wij wel nieuwsgierig naar zijn … wie gaan er schuil achter de personages? Vandaag ontmaskeren we Snorro!

Als Don José is hij een watje, als Snorro een held. Lucas de Wit speelt twee compleet verschillende personages in één voorstelling. Ingewikkeld! Of niet? “De snelle kledingwissels zijn soms wel ingewikkeld ja! Maar dat deze rol bestaat uit twee karakters vind ik juist een geweldige uitdaging. Mooi toch, om twee rollen voor de prijs van een te spelen?”

En lijk je ook een beetje op Snorro? Of Don José?
“Een beetje wel. Ik zie er soms van de buitenkant ook wel stoer uit, maar diep van binnen zit ook een hele lieve, zachte kant.”

Wat is jouw favoriete moment van de voorstelling?
“Vanuit mijn eigen rol is dat het weerzien met mijn achternichtje Dolores, met wie ik als Don José van mijn vader moet trouwen. Ik zie haar voor het eerst weer sinds mijn kindertijd en het weerzien is … nou ja, zeg maar geen warm welkom voor Dolores. Het is een scène waarin veel grappige dingen gebeuren en ik lekker spel kan geven.”

En wat mis ik als ik níet naar Snorro ga?
“Deze voorstelling is voor Openluchttheater Hoessenbosch totaal iets nieuws. Een voorstelling die leuk en vermakelijk is voor kinderen én herkenbaar en erg grappig is voor volwassenen.”

Waarom kom je zelf zo graag bij Hoessenbosch?
“Een openluchttheater geeft een hele andere speel- en kijkervaring dan een theaterzaal. Ik vind dat je in het bos en de openlucht veel vrijer bent. Alles is puur en oprecht. Ook geeft een openluchttheater veel extra uitdaging die het theaterspel fris en echt maken, zoals vogels die fluiten en blaadjes die ritselen waardoor het moeilijker wordt om verstaanbaar te blijven. Het is elke keer weer anders.”

Snorro in levende lijve zien? Reserveer nu je tickets voor Snorro in Openluchttheater Hoessenbosch. Tickets zijn ook een halfuur voorafgaand aan de voorstelling verkrijgbaar aan de theaterkassa.

Shows
Zaterdag 10 juni – 19.00 uur
Zondag 11 juni – 14.00 uur
Vrijdag 16 juni – 19.00 uur
Zaterdag 17 juni – 19.00 uur
Zondag 18 juni – 14.00 uur