• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Heel eind lopen naar tijdelijke parkeerplaats Berghem Sport

berghemsportparkerenltcracketsDe winterstop is afgelopen en de competities voor de jeugd en de senioren zijn bij Berghem Sport weer van start gegaan. Laatst gaf de gemeente Oss aan dat zij het parkeerprobleem bij Sportcentrum Berghem, waar Berghem Sport veel gebruik van maakt, te willen oplossen om een tijdelijk parkeerterrein neer te leggen naast de tennisvereniging LTC Rackets. Dat betekent dat de bezoekers en leden van Berghem Sport via de parallelweg een heel eind moeten lopen om op het sportpark te komen. Daar is Berghem Sport en ook Sportcentrum Berghem niet blij mee. De mensen parkeren hun de auto's toch zo dicht mogelijk bij waar ze moeten zijn. Deze oplossing neemt ook risico's met zich mee als de mensen via de parallelweg naar het sportpark moeten lopen, waar heel veel fietsen, scooters, brommers en auto's rijden.

Deze oplossing is maar tijdelijk totdat het plan, nieuwe ingang van Berghem Sport, definitief wordt uitgevoerd. Deze parkeerplaats wordt dan gedeeld met een nieuwe opleidingscentrum van Revabo, Smits Opleidingen en Stivoko. Dit plan voor Berghem Sport, een nieuwe ingang voor het sportpark, kan nog jaren duren, omdat bijvoorbeeld gebouwen waaronder het clubhuis een nieuwe plaats zal krijgen. Het "nieuwe sportpark" staat nog in de kinderschoenen en de tijdelijke parkeerplaats bij LTC Rackets is voor Berghem Sport eigenlijk geen optie.

De oplossing, volgens Sportcentrum Berghem, is om naast parkeerterrein Sportcentrum Berghem een tijdelijk parkeerplaats neer te leggen. De oplossing of toch naast LTC Rackets?

Voor het laatste hebben de voetballers in het nieuwe seizoen ging warming-up meer nodig!

sportcentrumparkeerplaats01