• mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Het kampioenschap voor Berghem Sport JO15-1 is binnen!

Wat vaak bij een kampioenswedstrijd gebeurt, was bij Berghem Sport JO15-1 niet anders. Ondanks de grote voorsprong op de nummer 2, was aan de jongens te merken dat er toch zenuwen waren. De tegenstander streed voor degradatie en gooide echt alles in de strijd. Veel mislukte bij Berghem Sport, zo gingen ze met een 1-0 tussenstand voor Blauw Geel de rust in.

De tweede helft domineerde Berghem Sport JO15-1 en gaf nauwelijks kansen weg. Kansen voor de jongens uit Berghem, waren er niet super veel maar uit een corner werd de 1-1 binnen gekopt. Bij deze stand was het kampioenschap al binnen, maar de boys wilde er een overwinning uitslepen!

Een aantal spelers zat er helemaal doorheen was het niet door het warme weer dan wel door de spanning. Berghem Sport toonde karakter en 1 minuut voor tijd scoren ze de 1-2!

Het kampioenschap was binnen! Proficiat Berghem Sport JO15-1, een kei vette prestatie!