• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Slaat Berghem Sport een gat naar Margriet?

afbeelding023Berghem Sport heeft de smaak goed te pakken en na de winst tegen streekgenoot Prinses Irene staat Berghem Sport op de 3e plaats in de 2e klasse! Op deze plaats willen zij blijven staan. Aanstaande zondag speelt Berghem Sport, na de winterstop de 2e derby, namelijk thuis tegen Margriet uit Oss. De vorige wedstrijd tegen Margriet ging niet frolissant, uit werd met 2-0 verloren en Margriet was de betere ploeg.

Margriet is een ploeg die al jaren hoger speelt dan Berghem Sport en heeft in het verleden ook spelers in de gelederen gehad met een Berghem Sport-achtergrond. Berghem Sport heeft nu een fantastische keeper, Martin Roelofs, en hij wordt getraind door Leon Hoefnagels. Leon Hoefnagels was ook een geweldige keeper en stond ook onder de lat bij Margriet. Antwan Megens speelde de glorietijd bij Margriet en is diverse keren kampioen geworden met het 1e van Margriet. Wiljan van Aalst heeft ook kort bij Margriet gespeeld en Berghem Sporters Erik Peeters en Rutger Zorge hebben jaren in Margriet 1 gespeeld. Over Zorge gesproken, zijn vader Martin Zorge was de verzorger bij Berghem Sport en verhuisde naar Margriet. Daar is hij nog steeds actief bij de selectie van Margriet en zien we hem wel aanstaande zondag.

Margriet staat op de 6e plaats met 19 punten. Dat scheelt maar 4 punten met Berghem, ze hebben er 23 punten. Zondag kan het gat aanzienlijk groter worden of Margriet kan op 1 punt komen. We zullen het zondag wel zien!

De supporters zijn om 14.30uur welkom op de Koppelsteeg in Berghem.

Meer info: www.berghemsport.nl en stand Berghem Sport 1