• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooie actie voor alle 75+ers uit Berghem, aanmelden op vrijdag 15 april!

Speciaal voor alle 75+ers uit Berghem én voor alle leden van de Herfstzon is er op zondagmiddag 24 april een Première van “Hotel Hommelus” in de Berchplaets. De acteurs van Amicitia brengen de komedie “Hotel Hommelus” in beeld. Het is een combinatie van film én spelers in de zaal waarbij veel gelachen kan worden. De voorstelling wordt onderbroken voor een pauze en de regie is in handen van Joris Brukx.

“Hotel Hommelus” is een vlotte komedie, waarin twee zussen samen het hotel runnen. Annie de ‘spin in het web’ is de werkster en manusje van alles. Alleen heeft ze last van een steenpuist. Er komen bijzondere en eigenaardige gasten logeren waardoor ook lachwekkende situaties ontstaan. Kortom een vrolijk spel, met zeer uiteenlopende typetjes, vol vaart en komische ontwikkelingen.

Stichting Activiteiten Senioren en Seniorenvereniging De Herfstzon bieden u deze middag aan in het kader van de actie Rabo Club Support.
U wordt om 13.15 uur ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. Hierna gaan we genieten van het eerste deel van de voorstelling welke om 14.00 uur begint.
Tijdens de pauze bieden wij u iets een consumptie en wordt er rondgegaan met een hapje, waarna we de tweede helft van de voorstelling gaan bijwonen.

Welkom zijn alle 75+ers die in Berghem wonen.
U kunt zich hiervoor aanmelden op vrijdagmorgen 15 april van 10.00 uur tot 11.00 uur in de foyer van de Berchplaets. De eigen bijdrage voor deze middag is € 3,-- per persoon.
Wij verzoeken u om dat bedrag op 15 april contant te betalen, u krijgt een toegangsbewijs.

Leden van de Herfstzon kunnen zich aanmelden door inlevering van een strook die in Ons Herfstblad van april zit. 

Wij kijken samen met u uit naar deze mooie voorstelling.

Bestuur Bestuur
Seniorenvereniging “De Herfstzon” Stichting Activiteiten Senioren Berghem

amicitiafilmhotelhommeles2022