• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Reserveer uw kaarten voor de Italiaanse meesterhand.

meesterhandDe Italiaanse meesterhand, geschreven door Norman Robbins en geregiseerd door Regie Rémy Albers is een komische thriller in drie bedrijven. In "De Italiaanse Meesterhand" draait alles om het testament van de overleden mijnheer Van der Graft en zijn excentrieke, lugubere familie. De stoelen staan klaar in de huisbibliotheek van een naargeestig, oud landhuis. Zijn vijf ongetrouwde kinderen, die al jaren volkomen geïsoleerd van de buitenwereld leven, hebben zich

verzameld om het testament aan te horen. Tot afgrijzen van de kinderen is het grootste deel van het vermogen nagelaten aan zijn favoriete, maar onbekende schrijfster Mevr. Hermingard Asters.

Een opeenstapeling van lijken, om zoveel mogelijk erfgenamen uit te schakelen is het gevolg. En verdacht zijn ze werkelijk allemaal, de leden van deze bijzondere familie: dochter Dora, de geflipte gifmengster, die al ettelijke "ongelukken" begaan heeft, Emilie, haar cynische, vraatzuchtige zus, niet te beroerd om een ieder die haar in de weg loopt, op te ruimen, zoon Lucas, in zijn eigen ogen een genie, met zijn scheikundige experimenten veroorzaker van diverse natuurrampen en Monique, de jongste dochter en mannenverslindster, bekokstooft misschien wel meer in haar mooie hoofdje dan je op het eerste gezicht zou denken.

Buiten verdenking staat zoon Marcus, die denkt dat hij Julius Caesar is en zoon Olivier die we gezien zijn gevaarlijke gekte niet eens te zien krijgen. Dan zijn er nog mogelijk medeplichtige buitenstaanders: de keurige huisjurist Hendrik-Jan Pennewaard, de plichtsgetrouwe verpleegster zuster Annette Franken en de ‘trouwe' huishoudster Bertha, die vindt dat Van der Graft helemaal niet dood is. Perry, de secretaris van de schrijfster, kan er geen wijs meer uit worden. Voor de gestoorde familie is hij zelfs verdachte nummer één! En het wordt helemaal spannend, als je bedenkt dat er zich misschien wel meerdere moordenaars in huis bevinden!

Zaterdag 16 maart 2013 Avondvoorstelling 20:00 uur
Zondag 17 maart 2013 Matinée 14:00 uur
Zaterdag 23 maart 2013 Avondvoorstelling 20:00 uur
Zondag 24 maart 2013 Avondvoorstelling 20:00 uur
Alle voorstellingen vinden plaatsen in De Berchplaets, Meester Gielenplein 1 te Berghem.
Kaarten reserveren www.amicitiaberghem.nl