• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Het balletje gooien' kon weer voor seniorenvereniging De Herfstzon!

Vorig jaar ging het niet door vanwege de Corona, maar gisteren was het weer zover. 'Het balletje gooien' kon weer voor seniorenvereniging De Herfstzon! De seniorenvereniging had bij de Berchplaets het jaarlijkse jeu des boules-toernooi georganiseerd. Op 15 banen gooiden 60 senioren een balletje. En een paar supporters kwamen een kijkje nemen. De bekers stonden klaar, de 'wisselspelers' zaten op het reservebank, het organisatiecomitee was er klaar voor! Het was tijd voor een mooie dag.

Tussen de wedstrijden door was er gelegenheid om een drankje te nemen. Rond de middag stond er een lekkere lunch klaar. Er werd gezellig en sportief gespeeld en op het eind van de middag was de winnaar bekend. De gelukkige was Hans Heesen! Hij won de toernooi al voor de 2e keer op rij. In 2019 was Hans ook al de beste. Proficiat Hans! En de poedelprijs was er voor Mien Droomers.

Seniorenvereniging De Herfstzon sloot de dag af met een loterij, de prijsuitreiking en in dorpshuis stond er een heerlijk diner klaar. Dat is wel toevertrouwd aan De Berchplaets, het was heel lekker en prima geregeld! De organisatie kan terugkijken op een geslaagde en sportieve dag! De 'achterzitter' van het organisatiecomitee, gaf Frans zelf aan want 'voorzitter' is hij niet, kon met een gerust hart het eerste pilsje nemen. 

Hier is de uitslag en foto's van deze geslaagde en mooie dag! De foto's van onder meer de loterij, prijsuitreiking en het diner staan zsm op site van Seniorenvereniging De Herfstzon.

Herfstzon Jeu de Boules-toernooi,
Uitslag:
1.Hans Heesen
2.Mieke van Sonsbeek
3.Annie v.d. Camp
4.Iet Megens
5.Antoinet Staal

Poedelprijs: Mien Droomers