• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ben jij de toekomstige verenigingscoördinator van Berghem Sport?

Berghem Sport heeft de ambitie om met een gerevitaliseerde sportaccommodatie invulling te geven aan de doorontwikkeling van onderstaande punten die van toegevoegde waarde zijn binnen de verbinding van oud en nieuw Berghem:

1.Met plezier een gezond sportklimaat.
2.Sociaal maatschappelijke verbindend.


3.Plezier en/in ontwikkeling van het kind.
4.Een financieel gezonde en vitale vereniging met een positief imago.

Berghem Sport wil om aan die punten invulling te kunnen geven “De vrijwilligersorganisatie én cultuur versterken door het aanstellen van een vaste “verenigingscoördinator” in onze organisatie.”

Als verenigingscoördinator ben je het gezicht en aanspreekpunt van de vereniging. Voor alle sporters, ouders, trainers, coaches, commissie- en bestuursleden.In deze functie ga je nauw samenwerken met de alle vrijwilligers die actief zijn voor de vereniging. Je hebt als doel om samen met hen de vereniging te versterken en het vrijwilligersbestand uit te breiden. De lange termijn ambitie is om te bouwen aan een toekomstbestendige vereniging, waarbij het vanzelfsprekend is dat alle leden een steentje bijdragen. Zoals de cultuur van een hechte dorpsvereniging die bestaat voor en door de leden.

Kort samengevat de hoofdtaken

- Vrijwilligersbeleid ontwikkelen, uitvoeren en borgen binnen de vereniging. Door hierover samen met het bestuur en commissies in gesprek te blijven en door te ontwikkelen.
- In projecten nieuwe vrijwilligers binden.
- Op gezette tijden aansluiten bij bestuursvergaderingen en commissies om de vereniging goed te leren kennen en op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen.
- Zorgen voor interne communicatie m.b.t. vrijwilligersbeleid

Heb Je affiniteit met het verenigingsleven en sport, ben je flexibel in tijden en bereid ook ’s avonds aanwezig te zijn, ben je communicatief sterk en kun je mensen en organisaties met elkaar verbinden, praktisch ingesteld, resultaatgericht, dan is dit mogelijk iets voor jou !!!!

De verenigingscoördinator zal in eerste instantie 4-8 uren in de week aan de slag zijn/gaan met invulling van deze taak. Uitbreiding op termijn zal zeker aan de orde zijn.

Over deze invulling, de aanstelling en bijpassende vergoeding komen wij graag in gesprek via melding aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur Berghem Sport