• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Horeca mag weer open, 1e activiteit is ingepland bij de zalencentrum De Merx!

Na lang gesloten te zijn geweest in verband met de regels omtrent het coronavirus mag de horeca op 1 juni 2020 (2e pinksterdag) weer open. CV de centrumknollen is daar uiteraard heel blij mee, want op 2e pinksterdag dan is zoals bij velen al bekend onze jaarlijkse fietstocht. En deze kan gelukkig ook dit jaar na deze moeilijke en onzekere tijd gewoon doorgaan.

Wel onder bepaalde voorwaarden natuurlijk, maar daar krijgen wij als organisatie samen met de merx wel een mouw aan gepast. Ook dit jaar hebben wij weer een mooie fietsroute door Berghem en omgeving weten te creëren. die zowel voor jong en oud heel gezellig kan zijn, met onderweg een aantal leuke op corona aangepaste opdrachten, waarmee je uiteraard kans maakt op de centrumknollen fietstocht wisselbokaal.

Het begin- en eindpunt is bij onze vertrouwde residentie: Zalencentrum De Merx Burg. Van Erpstraat 25.
Voor een drankje onderweg word gezorgd en na afloop krijgt u voor de gedane inspanning een gratis consumptie aangeboden. Aan het einde van de tocht is er uiteraard ook de mogelijkheid iets te eten te nuttigen, uiteraard voor eigen rekening.

Er zijn natuurlijk wat dingen anders dan normaal, dus we hebben hier wat belangrijke dingen op een rij gezet.

1. Inschrijven dient vooraf gedaan te worden dit kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-81696491. Door in te schrijven ben je verzekerd van een plekje op het terras bij terugkomst.
2. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 30 mei 2020. U krijg zondag 31 mei een bericht van ons terug wat de vertrektijd van je groep zal zijn. Dit in verband met de afstand tussen elke groep.
3. Deelname is mogelijk in groepen van maximaal 4 personen.
4. Kosten voor deelname kunnen gewoon op de dag zelf voor vertrek worden voldaan.
De kosten zijn: €3,50 voor volwassenen.
€2,- voor deelnemers tot en met 16 jaar.
Voor Kinderen die bij de ouders achterop zitten is de tocht gratis.
5. Zorg dat je met je groep optijd aanwezig bent (10/15 minuten voor vertrektijd) zodat alles soepel verloopt.
6. Voor vragen kun je altijd bellen naar: 06-81696491.
7. wij houden ons aan de richtlijnen van het rivm.

Deelname staat open voor iedereen lid van de centrumknollen of niet dat maakt niets uit. iedereen is welkom, dus wij van commissie fietstocht zien jullie inschrijving graag tegemoet, en wensen jullie alvast een prettige middag toe.