• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03
×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /data/sites/web/mooiberghemnl/subsites/mooiberghem.nl/images/durzetters33
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/durzetters33

De dȗrzetters klaar voor kroon op jubileum

26-Dûrzetters33JaarRoensFotos2012Afgelopen zaterdag vierde cv de durzetters in de Berchplaets hun 33 jarig jubileum met een spetterende receptie en dito feest. Prins Werner dun urste reikte maar liefst 3 knollen van verdienste uit aan 'de grondleggers' van de durzetters, John Martens, Appie v.d. Wetering en Johan v.d. Wetering.  Met de smaak van dit ere-metaal nog in de mond zijn nu alle pijlen gericht op het volgende doel, de kroon op hun jubileum.

De grote opkomst door diverse clubs, verenigingen en commissies heeft al aangegeven dat de durzetters met hun enthousiaste team een club van formaat zijn. Als echte wagenbouwers vanaf het begin gaan ze natuurlijk voor, zoals ze zelf al hebben aangegeven, DE ster op hun shirts. Wanneer ze dit jaar de 1e prijs van de grote wagens zouden behalen tekenen ze voor 10 keer een 1e prijs.

Vooruitlopend hierop zou dit natuurlijk de kroon zijn op hun 33 jarig jubilieum. De bogen zijn gespannen, de durzetters zijn erop gebrand om hun ster te gaan dragen, en wij verheugen ons nu al op de ongetwijfeld zeer spectaculaire optocht, met aansluitend natuurlijk de spannende prijsuitreiking van de verlichte optocht 2013. Zorg dat je er bij bent op zondagavond 10 februari in de Berchplaets.

{gallery}durzetters33{/gallery}