• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Scouting berghem op zoek naar bevers

scoutingberghemDe bevergroep van scouting Berghem is nog op zoek naar nieuwe bevers vanaf 4 jaar!  Heeft u zelf nog een zoon of dochter die een keertje wil komen kijken, dan is hij/zij natuurlijk van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Misschien kent u in uw omgeving een toekomstig bevertje, ook deze is van harte welkom.  Graag zou de beverleiding wel even een mailtje vooraf ontvangen, zodat zij hier met hun programma rekening mee kunnen houden.

Jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd.
Bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur, maar ook in en om het clubhuis.

SCOUTING
Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.

Bevers spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia en doen spelletjes met Stuiter, Sterre en Steven Stroom en de andere bewoners van het dorp.

KOM KIJKEN
Wij komen op vrijdagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur bij elkaar in Clubhuis Buitengewoon, Molenweg 4 te Berghem.
Heb je zin om een keertje vrijblijvend te komen spelen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Of kijk alvast op onze website: www.scoutingberghem.nl

TOT SNEL!
Scoutgroetjes van Keet Kleur en Rozemarijn