• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Muziekvereniging Berghem zoekt huiskamers en muzikanten!

Op zondag 17 mei 2020 vindt in Berghem het muziekfestival “Achter de voordeur” plaats. Een bijzonder evenement waar Muziekvereniging Berghem aankomend en gearriveerd talent in Berghem en omgeving een podium wil geven. Uniek aan dit festival is dat de optredens plaats zullen vinden op verschillende locaties verspreid door Berghem. In de intieme sfeer van huiskamers, tuinhuisjes, praktijkruimtes en andere onverwacht leuke

plekken vinden de mini-concerten plaats. Een prachtige mogelijkheid om lokale muzikanten te horen spelen en tegelijkertijd kennis te maken met de bewoners achter de voordeuren.

Muziekfestival “Achter de Voordeur” is vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Bergse muzikaliteit en gastvrijheid. Zet zondag 17 mei 2020 daarom maar alvast in uw agenda.

Huiskamers en Muzikanten Gezocht!
De organisatie is op zoek naar enthousiaste bewoners die hun huiskamer, atelier, bedrijfsruimte, kantoor of andere geschikte ruimte open willen stellen voor muzikanten en publiek. Een unieke kans om door jouw gastvrijheid dorpsgenoten kennis te laten maken met elkaar. Als je interesse hebt, meld je dan aan op onze website. De organisatie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard zijn we ook op zoek naar muzikanten. Ben jij een singer-songwriter, zit je in een band, koor, combo, strijkkwartet, jazztrio of maak je op een andere manier muziek en heb je een repertoire van minimaal 30 minuten? Ook dan meld je je aan op onze website, de organisatie gaat zo snel mogelijk met je in gesprek.

Meer info op www.muziekverenigingberghem.nl