• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Seizoensontknoping bij zomeravond voetbal Berghem, wie worden er kampioen?

Wie wordt er zondag 2 julli kampioen bij zomeravond voetbal in Berghem? Wordt het in de eerste divisie Raad van Ongeregeld of toch Den Dort Auto's? En kunnen in de tweede divisie HBSS Berghem eindelijk de kurken laten knallen? We zullen het zien. Het zal er weer een enerverende dag te worden, waar in beide competities de kampioenen bekend zullen worden. Ook de bekerfinale staat op het programma.Zal FC Loco Willy's voor de derde keer de beker winnen? Supporters zijn weer van harte welkom op "sportpark" Hotel Berghem.

Om 11.00uur speelt nummer 2 van de Tweede Divisie Ut Kumt 'R Oan tegen nummer 3 FC Bananasplit, de vorige onderlinge ontmoeting werd beslist in het voordeel voor Ut Kumt 'R Oan. Ut Kumt 'R Oan zal ook nu móeten winnen om zicht te houden op het kampioenschap, bij een gelijkspel of nederlaag weet HBSS al dat ze kampioen zijn.

Om 12.00uur spelen de tot dit seizoen niet van de troon te stoten FC Loco Willy's (nummer 4) in de Eerste Divisie tegen de nummer 2 Den Dort Auto's. Den Dort Auto's gaat er al vanuit dat ze geen kampioen meer worden omdat ze zelf moeten zien te winnen van FC Loco Willy's én de Raad van Ongeregeld moet verliezen van 'T Kumt Wel Goet, wat dus een onmogelijke opgave lijkt. Wat wel zeker is is dat de Harense mannen weer een nét niet kampioen(sfeest) gaan vieren bij Den Dort.

Om 13.00uur zal de wedstrijd gespeeld worden waarin de kampioen van de Eerste Divisie bekend wordt. 'T Kumt Wel Goet - Raad van Ongeregeld; bij een gelijkspel tegen nummer laatst 'T Kumt Wel Goet heeft de Raad van Ongeregeld genoeg om voor het eerst het kampioenschap binnen te slepen.

Om 14.00uur spelen HBSS en Lap Ut Um Ok Us tegen elkaar. Lap Ut Um Ok Us heeft nog geen punt gehaald dit seizoen en HBSS heeft aan een gelijkspel genoeg. Zullen ze elkaar dat puntje gunnen of zal er een bittere strijd tot het einde gestreden worden omdat Lap Ut Um Ok Us tóch graag een wedstrijd wil winnen. Na deze wedstrijd is de kampioen in de Tweede Divisie ook bekend!

Om 15.00uur spelen de twee competitievrije teams NMMV en Werner Smits SPORTS tegen elkaar, om zo toch alle teams aan spelen toe te laten komen op de finaledag. Misschien treden deze teams wel aan met fantasieopstellingen om ook voor deze wedstrijd het publiek op het puntje van de stoel te krijgen.

Om 16.00uur staat de bekerfinale op het programma: net als vorig jaar is dit Raad van Ongeregeld - FC Loco Willy's, vorig jaar werd er in verlenging gewonnen door FC Loco Willy's. Aangezien ze al drie keer kampioen zijn zullen ze er dit jaar ook alles aan doen om ook voor de derde keer in de historie de beker te winnen!

Verder zullen ook wij als zomeravond vereniging graag ons steentje bijdragen en willen gaan doneren aan het team Bregski die gaan hardlopen tijdens de run voor KiKa 2017. Voor ieder verkocht broodje op de afsluitdag zondag 2 juli dragen wij €0,25 af! Ook Hotel Berghem zal ditzelfde bedrag per consumptie doneren! We hopen op een leuke sportieve afsluitingsdag en dat we op een mooi bedrag uit zullen komen.

De Prijsuitreiking van de Sportiviteitsprijs, Topscorerstitel, Kampioen Eerste en Tweede Divisie en Bekerwinnaar vind plaats direct ná de bekerfinale, omstreeks 18.00uur!

Bekijk hier het programma van de finaledag!

11.00 Divisie 2 CV Ut Kumt 'R Oan - FC Bananasplit

12.00 Divisie 1 Den Dort Auto's - FC Loco Willy's
13.00 Divisie 1 C.V. 't kûmt wel goet - Raad van ongeregeld
14.00 Divisie 2 HBSS Berghem - C.V. Lap ut um ôk us
15.00 Vriends. NMMV - Werner Smits Sports / Givova

16.00 Bekerfinale Raad van ongeregeld - FC Loco Willy's

Meer info en foto's op facebook/Zomer Avond Voetbal Competitie Berghem

zomeravondvoetbalberghemlogo

{flickr set=72157682719152463}