• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Prijzenkast nu al te klein voor succesvol dartsteam "you never know"

Nog maar een jaar als team spelend, is dartteam "You never know" nu al erg succesvol . Dit dartseizoen hebben ze zo'n beetje alles gewonnen wat er ter winnen viel. Zo behaalden ze 2x de nederlandse titel, en afgelopen zaterdag wisten ze ook nog de landelijke divisiekampioenschappen te winnen. Het team wat voor de helft bestaat uit Berghemse en voor de andere helft uit Oss afkomstige leden. Ze spelen in de BDC (Bossche Dart Competitie), welke is aangesloten bij de NDB (Nederlandse Dart Bond). Als thuis speel locatie spelen ze in Oss bij Cafe De Wiek, een dartcafe met maar liefst 16 vaste dartbanen.

Oprichter Iwan Jasbinschek (uit Berghem) vertelt, "doordat wij een nieuw team waren moesten wij onderaan beginnen, en dit seizoen zijn we in de 3e divisie poule kampioen geworden, daardoor mochten we deelnemen aan de divisiekampioenschappen van de BDC. Hier was het niveau aardig hoog maar ook hier wisten we kampioen te worden, waardoor we geplaatst werden voor de landelijke divisiekampioenschappen van de NDB (Nederlandse dart bond) in Nijkerk".
 
"Hier deden 23 verschillende bonden uit Nederland aan mee, en ook hier wisten we na een aantal zenuwslopende wedstrijden weer kampioen geworden.
Eerder dit seizoen hebben wij ook nog deel genomen aan de NDB Teamcup in categorie Zilver ofwel 3e en 2e divisie. De voorrondes werden door heel Nederland gespeeld dus we zijn veel onderweg geweest. Uiteindelijk werden we geplaatst voor de finale dag waar de laatste wedstrijden gespeeld werden, en jawel, ook hier weer kampioen geworden."

Komend seizoen gaan ze er weer alles aan doen om weer een hoop prijzen mee naar huis te nemen.
Het team is overigens ook nog op zoek naar sponsoren, voor bijvoorbeeld. materiaal kleding vervoer enz. Gezien de vele podia waar "You never Know" speelt,
is er in ieder geval geen gebrek aan publicitieit. Sponsoren kunnen zich melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij zullen de gegevens doorspelen aan het dartteam.