• mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghem Sport haakt af in titelstrijd

bs-deso11Vandaag stond voor Berghem Sport de topper tegen nummer 1 DESO op het programma.Het was vandaag voor Berghem Sport of aanhaken of afhaken. Bij winst zou Berghem Sport de achterstand op DESO verkleinen en bij verlies zou het verschil in punten wel erg groot worden.

Trainer Giel van Orsouw had voor een tactiek gekozen om op het hele veld 1 tegen 1 te spelen.De wedstrijd was op papier een echte topper, maar op het veld was dit maar sporadisch terug te zien.Er was van de eerste tot de laatste minuut wel volop strijd en spanning, maar weinig goed voetbal.

Voor de rust was Berghem Sport de betere ploeg en zij komen ook verdiend op voorsprong.Jordy van Buul geeft een steekpass op Armin Alibasic en na een goede actie scoort Armin 1-0.Deze voorsprong was op dat moment zeker verdiend. DESO komt nog voor de rust op 1-1. Na een zeer dubieuze en makkelijk gegeven penalty scoort DESO 1-1.