• mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Succesvolle jeugd/juniorencup voor Taekyon Berghem

logo taekyonberghemZaterdag 29 maart was de eerste jeugd/ juniorencup georganiseerd door Taekwondo International Nederland. Dit toernooi was bedoeld voor jeugd en junioren om ervaring op te doen in de wedstrijdsport van taekwondo. Deelenemers werden ingedeeld op ervaring, leeftijd en lengte/ gewicht. Vanuit Taekyon Berghem namen 18 deelnemers deel. Zij behaalden samen 17 individuele prijzen en 1 prijs met een teamonderdeel. De volgende resultaten werden behaald:

Op het onderdeel tuls behaalde Stef van den Berk een 3e plaats. Esli van Leuken behaalde een 2e plek en Dave Dekkers werd knap 1e.
Op het onderdeel sparring werden heel veel prijzen binnengesleept:
Giovanni Timmers, Imke van der Zande en Rob van Hintum werden 3e.
Lieke van den Berk, Deen Bastiaans, Toby Dominicus en Dave Dekkers behaalde een 2e plek.

De eerste plek werd behaald door de volgende deelnemers van Taekyon Berghem:
Wessel Gremmen, Stef van den Berk, Bjorn van Krieken, Tim Hermes, Esli van Leuken, Romy Staal en Jesse Broeren.

Op het onderdeel teamtuls vonden spannende partijen plaats. Team Taekyon Berghem A2, met daarin Daiko Martens, Jesse Broeren en Dave Dekkers wist de finale te behalen. Na een mooie finale mochten zij het zilver in ontvangst nemen.

Het was een mooie, sportieve gezellige dag met goede resultaten waar de coaches van Taekyon Berghem erg trots op zijn.