• mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

ZVV Berghem verliest de halve bekerfinale!

zvvblogoNaar het kampioenschap van vorige week in de eerste klasse te hebben gevierd, stond vanavond de wedstrijd in de halve bekerfinale ZVV Berghem - ZV Heerle/ FC EL uit Wouw op het programma. Het team uit Wouw was met ongeveer 16 mensen inclusieve begeleiding, spelend in de topklasse. Dus er was wel een verschil met Berghem met 8 mensen inclusieve begeleiding, spelend in de 1ste klasse. ZVV Berghem begon de wedstrijd goed en er waren wederzijds kansen.Het klassenverschil was er wel maar de jongens uit Berghem wisten de eerste helft heel goed stand te houden.Met een ruststand van 1-3,

had net zo goed 4-5 kunnen zijn als onze jongens het geluk hadden gehad om te scoren.Want de kansen waren er zeker. De tweede helft werd ook goed gespeeld, maar het team uit Wouw had wel 5 wissels meer als Berghem. Die hadden er maar eentje. En dat was op bepaalde momenten toch zwaar voor de Berghemenaren. Het werd ook nog 2-3 en werd toen toch nog spannend.

De stand werd 2-5 en Berghem wist toen toch nog op 3-5 te komen.Ongeveer 8 minuten voor het eind was er een blessuren bij ZVV Berghe en moesten met 5 man verder en hadden geen wissels meer. De eindstand werd op het laatst 3-7 .Dit is een prachtige uitslag en een goed eindresultaat voor ZVV Berghem. Proficiat mannen!

Volgende week wacht nog 1 uitwedstrijd en dan zit de competitie er op. ZVV Berghem wil ook het publiek, die dit jaar het zaalvoetbalteam uit Berghem gesteund heeft, hartelijk bedanken! Tot volgend jaar!