• mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghemse Anne Knijnenburg 2 keer Nederlands kampioen!

anneknijnenburg01Afgelopen weekend werd de Berghemse Anne Knijnenburg (11) 2 keer Nederlands Kampioen! Ze ging met haar team van Avoss'78 naar het NK indoor Atletiek in Apeldoorn. Ze behaalde meteen goud op de 1000 meter hardlopen met een nieuw baanrecord (3.20min) en vervolgens bij de horde deed ze het over en werd ze ook Nederlands kampioen. Vanaf haar 6e beoefend ze al atletiek en dit zijn eerste grote prijzen die Anne heeft binnengehaald.

Op de estafette behaalde Anne, samen met een andere meisje uit Berghem Kyara Gijsbers (11), en Nienke Pouwels en Nina Franke (van Avoss'78) een bronzen medaille. Een geweldige prestatie Anne en Kyara en proficiat namens Mooiberghem! Jouw ouders en de school Het Molenveld zullen ongetwijfeld trots op je zijn.

Na deze successen wacht volgende zondag weer een belangrijke wedstrijd. In Breda wordt dan de finale Nederlandse Crosscircuit gehouden en heeft Anne heeft weer een kans om het podium te belanden. Veel succes nog Anne!