• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Kaylee blikt terug op leerzaam Winmau world masters.

dartenkayleeVorige week werden de Winmau World Masters gehouden in Hull. Op woensdag begon het, eindelijk de lakeside playoffs. Rond half 12 moest ik aantreden tegen een Engelse speelster. Deze partij begon ik goed maar mijn tegenstander wist het toch weer gelijk te trekken. En kwamen we uiteindelijk allebei uit op 3. Dus dat werd bullen om te kijken wie er mocht beginnen in de laatste leg. Deze wist ik te winnen, dus op naar

de volgende ronde. Er ging iets van 2 uur voorbij totdat ik weer aan het bord mocht verschijnen. Ook dit keer mocht ik weer tegen iemand uit Engeland. Het was ook zeker een spannende pot. Maar helaas liep het deze keer niet in de beslissende leg. Mijn tegenstander stond echt goed te gooien en beëindigde deze leg in een 13 darter. Ondanks dit resultaat had ik er toch een goed gevoel bij, en was weer een ervaring rijker.

Nadat ik de papieren kon halen voor de winmau world masters (het WK) mocht ik de eerste rond toekijken met een vrijloting. Maar de tweede ronde mocht ik tegen een Amerikaanse. Ik wist dat ik al meteen aan de bak moest om deze partij te winnen. Ik kwam 3-1 voor en mijn tegenstander wist dit tot 3-3 te maken. Dus weer bullen en ook deze keer won ik!

Toen wist ik dat ik tegen Julie Gore moest de volgende ronde. Deze speelster is als nummer 3 van de wereld geplaatst en vorig jaar wist ze de Winmau op haar naam te schrijven. Al snel na de start van de wedstrijd kwam ik met  2-0 achter. Nog 1 leg wist ik te winnen, maar helaas bleef het hier bij en verloor ik mijn wedstrijd met 4-1.

Uiteindelijk toch nog bij de laatste 64 van de wereld beland. Al met al heb ik echt een super ervaring gehad.
Met dank aan mijn sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt dat ik er naartoe kon gaan. Dus mijn dank gaat uit naar Peter Bloem infra en E. Fransen Bestratingen.   

Met vriendelijke groet, Kaylee de Priester