• mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Hij heeft het weer gedaan op zijn eigen circuit!'

Het was een heerlijk weekend voor Bergs karttalent Oliwier Mazurkiewicz. Hij reed vootreffelijk en heeft het weer gedaan op zijn eigen circuit, Circuit Park Berghem! Hij maakt het volgende verslag: De tweede ronde van het kart4fun Karting Championship ligt achter ons, die plaatsvond op mijn thuisbaan, Circuit Park Berghem. Er werd veel gevochten op de baan, in de tijdrit tussen 19 coureurs werd

ik 4e. In race nummer 1 eindigde ik als tweede. In de tweede race heb ik het geweldig gedaan. Ik eindigde als eerste en ondanks de zwakke motor wist ik mezelf goed te verdedigen en als eerste te eindigen.

Race 3 met de beste tijd. Ik moest snel maar voorzichtig rijden om niet gestraft te worden voor het verdedigen van de 1e plaats door te zwaaien, maar het kon niet anders.

Om de races samen te vatten:
Race 1 Tweede plaats
Race 2 Eerste plaats
Race 3 Eerste plaats

De volgende wedstrijd is het Nederlands Kampioenschap “RONDE 5” dat zal plaatsvinden op 23 juni 2024 in het Duitse Kerpen, waar Michael Schumacher reed en de sportclub waar hij trainde.